Δήμος Αθηναίων: Επιστρέφει από αύριο πινακίδες κυκλοφορίας λόγω 15αυγουστου

ffd7a15cbc8845c6a1469961bb4e33c4

Δεν επιστρέφονται, αν έχουν αφαιρεθεί για αντικοινωνική στάθμευση

Τη δυνατότητα να παραλάβουν από αύριο, Παρασκευή 10 Αυγούστου, τις πινακίδες κυκλοφορίας που είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας, θα έχουν οι κάτοχοι Ι.Χ. αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ταξιδιώτες του 15αύγουστου, η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται, μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου.

Ωστόσο δεν θα επιστραφούν οι πινακίδες που έχουν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπα ΑΜΕΑ).

Η επιστροφή γίνεται με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος), από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Αθηναίων (Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1ος όροφος).

Ωράρια: Την Παρασκευή 10 Αυγούστου από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, το Σάββατο 11 Αυγούστου από τις 9 το πρωί έως τις 3μετά το μεσημέρι, ενώ τη Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 Αυγούστου από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

.

Αυτή η αηδία με την παραλαβή πινακίδων πρέπει να σταματήσει. Τι πάει να πεί 15Αυγουστος; Αν παρανόμησες, να τον πιείς μέχρι το τέλος. Με αυτή τη λογική, λόγω εορτασμού, μπορώ και εγω αν με γράψουν μέσα Σεπτεμβρίου να πω πως σε 4 μέρες έχω γάμο στη Φλώρινα ή παίρνω μια εβδομάδα άδεια και θέλω το αυτοκίνητό μου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης