Στην Κω έπιασαν τους κλέφτες της Κοιλάδας των Πεταλούδων

Στην Κω έπιασαν τους κλέφτες της Κοιλάδας των Πεταλούδων

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ένα ζευγάρι κατάφερε να βάλει «χέρι» στο ταμείο και να αρπάξει 3.030 ευρώ

petalouda_rodos
Δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από το «δόκανο» της Αστυνομίας οι δυο αλλοδαποί που ξάφρισαν το ταμείο του εκδοτηρίου εισιτηρίων στην περίφημη Κοιλάδα των Πεταλούδων στη Ρόδο, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν για να παραπλανήσουν τις έρευνες. Τελικά, συνελήφθησαν στην Κω, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχαν ακόμη έναν συνεργό που αναζητείται.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ένα ζευγάρι κατάφερε να βάλει «χέρι» στο ταμείο και να αρπάξει 3.030 ευρώ, την ώρα που βρίσκονταν εκεί εκατοντάδες επισκέπτες. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο όπου τους περίμενε ο τρίτος της παρέας και εξαφανίστηκαν. Το αυτοκίνητο, που ήταν νοικιασμένο, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του αεροδρομίου καθώς οι δράστες θέλησαν να στρέψουν τις έρευνες προς τις πτήσεις, ενώ οι ίδιοι επιβιβάστηκαν σε πλοίο με προορισμό τον Πειραιά.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί του τμήματος Ιαλυσού ανακάλυψαν τα στοιχεία τους από την εταιρεία ενοικιάσεων, διαπίστωσαν ότι είχαν βγάλει ακτοπλοϊκά εισιτήρια και ειδοποίησαν άνδρες της Ασφαλείας Κω ζητώντας να τους εντοπίσουν κατά την άφιξη του πλοίου στο νησί. Έτσι, συνελήφθησαν οι δυο από τους τρεις αλλοδαπούς, μια 36χρονη και ένας 30χρονος που είχαν κρύψει τα κλεμμένα χρήματα μέσα σε μια τυποποιημένη συσκευασία από... σνακ!

Διέφυγε, όμως, ο τρίτος δράστης που συμμετείχε στην κλοπή και αναζητείται. Το κλεμμένο χρηματικό ποσό αποδόθηκε στον υπεύθυνο της δημοτικής επιχείρησης που διαχειρίζεται το τουριστικό αξιοθέατο. Σε βάρος των τριών αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης