Κομοτηνή: Δεν του έφεραν τύχη τα ξυστά λαχεία που «βούτηξε»

Κομοτηνή: Δεν του έφεραν τύχη τα ξυστά λαχεία που «βούτηξε»

Ο δράστης «βούτηξε» 90 ξυστά λαχεία «σκρατς» και εξαφανίστηκε - Γούρι, πάντως, δεν του έφεραν σίγουρα, αφού η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή

opap_09
Για να ψωνίσει μπήκε σε μια επιχείρηση στην Κομοτηνή ένας 52χρονος Έλληνας, αλλά όταν είδε πως ο ιδιοκτήτης και ο υπάλληλός του ήταν απασχολημένοι, «βούτηξε» 90 ξυστά λαχεία «σκρατς» και έσπευσε να εξαφανιστεί!

Η κλοπή έγινε στις 4 Ιουλίου και δεν έγινε γνωστό αν τα κλεμμένα λαχεία απέφεραν κάποιο κέρδος στον δράστη. Γούρι, πάντως, δεν του έφεραν σίγουρα, αφού η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης!

*** Δυο Έλληνες, ένας ανήλικος 17 χρόνων και ένας 23χρονος, μαζί με έναν ακόμη άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό τους, διέρρηξαν ένα σπίτι στις Φέρες του Έβρου και άρπαξαν από το εσωτερικό 400 ευρώ και δύο κινητά. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, που δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες στα όρια του αυτοφώρου και σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης