Έφερναν λαθραία καπνικά είδη από ΠΓΔΜ και Βουλγαρία

tsiganos

Ο δράστης είχε κρυμμένα 50 πακέτα τσιγάρων και 60 συσκευασίες με καπνό -  Το όχημα που χρησιμοποiήθηκε, κατασχέθηκε, όπως και τα καπνικά είδη που παραδόθηκαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί

Δυο προσπάθειες εισαγωγές λαθραίων καπνικών ειδών από διαφορετικές χώρες, σταμάτησαν οι υπηρεσίες της Αστυνομίας στον Προμαχώνα και σε περιοχή του Κιλκίς όπου συνέλαβαν Έλληνες οι οποίοι επέστρεφαν από Βουλγαρία και Σκόπια αντίστοιχα.

Στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης συνέλαβαν στον Προμαχώνα έναν 44χρονο Έλληνα, όταν διαπιστώθηκε ότι είχε κρυμμένα στο όχημα που οδηγούσε 50 πακέτα τσιγάρων και 60 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους δυο κιλών βουλγαρικής προέλευσης. Το όχημα που χρησιμοποίησε κατασχέθηκε, όπως και τα καπνικά είδη που παραδόθηκαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

*** Στην δεύτερη περίπτωση, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης σε περιοχή του Κιλκίς δύο Έλληνες ηλικίας 62 και 61 χρόνων, όταν έγινε έλεγχος στο αυτοκίνητο που επέβαιναν και βρέθηκαν 104 πακέτα τσιγάρων και πέντε συσκευασίες καπνού, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί φόροι και δασμοί. Τα λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα των δραστών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης