Έπιασαν αλλοδαπούς με κοκαΐνη και χασίς στη Χερσόνησο

Έπιασαν αλλοδαπούς με κοκαΐνη και χασίς στη Χερσόνησο

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες κοκαΐνης και άλλη μια με 22,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν

syll1_09
Στα χέρια αστυνομικών του τοπικού τμήματος Χερσονήσου και του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου έπεσαν δύο αλλοδαποί όταν, κατά την διάρκεια επιχείρησης που διεξήχθη σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, βρέθηκαν κρυμμένες στο σπίτι τους συσκευασίες με κοκαΐνη και χασίς.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες κοκαΐνης και άλλη μια με 22,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Οι δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

*** Στην Κω, στο πλαίσιο τυπικών ελέγχων, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας σταμάτησαν έναν 22χρονο αλλοδαπό, του έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν πάνω του δυο συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 58 γραμμαρίων, καθώς και μια πίπα καπνίσματος κάνναβης. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης