Ανήλικος τσιγγάνος ξάφριζε οδηγούς στο Πυρί Θηβών

Ανήλικος τσιγγάνος ξάφριζε οδηγούς στο Πυρί Θηβών

Για τον 17χρονο εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, αλλά εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος

tsiganos
Έμεινε χωρίς συμμορία, μετά την εξάρθρωσή της πριν από δυο μήνες, αλλά άρχισε να «δουλεύει» μόνος ο ανήλικος τσιγγάνος αρχηγός της που έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις διωκτικές αρχές για ληστείες και κλοπές στην αερογέφυρα του Πυρίου Θηβών, κοντά στον καταυλισμό όπου κατοικεί!

Παρ’ όλο που μετά την εξάρθρωση της ομάδας του στις 23 Μαΐου είχε ασκηθεί δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες και διακεκριμένες κλοπές σε βάρος του 17χρονου, ενώ εκκρεμούσε και ένταλμα βίαιης προσαγωγής για ληστεία από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Θηβών, εξακολουθούσε να παραμένει ελεύθερος.

Έτσι, τέσσερις ημέρες μετά άρχισε πάλι τις κλοπές, μόνος ή με συνεργούς του! Από τις 27 Μαΐου, ξάφρισε τουλάχιστον πέντε οδηγούς ή επιβάτες οχημάτων που είχαν σταθμεύσει προσωρινά στη γέφυρα και είχε αρπάξει μικρά χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που τον αναζητούσαν, τον εντόπισαν κοντά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θήβας, του πέρασαν χειροπέδες και βρήκαν πάνω του χρηματικό ποσό που προερχόταν από τις κλοπές και κατασχέθηκε. Ο ανήλικος τσιγγάνος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται για μια ακόμη φορά και η μητέρα του, που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης