Πάτρα: Σπείρα γυναικών εισέβαλε σε σπίτι ηλικιωμένης

Πάτρα: Σπείρα γυναικών εισέβαλε σε σπίτι ηλικιωμένης

Το θύμα ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία εντόπισε τις τέσσερις Ελληνίδες - Στη συμμορία ήταν και μία 16χρονη

patra
Βρήκαν ξεκλείδωτη την πόρτα του διαμερίσματος μιας 69χρονης στην Πάτρα και... «μπούκαραν» ανενόχλητες τέσσερις νεαρές γυναίκες, αιφνιδιάζοντας την ένοικο! Ώσπου να καταλάβει τι γινόταν η άτυχη ένοικος, οι δράστιδες ανακάλυψαν πού φύλαγε 540 ευρώ, τα άρπαξαν και το έβαλαν στα πόδια.

Το θύμα ειδοποίησε την Άμεση Δράση, οι άνδρες της οποίας ξεκίνησαν αναζητήσεις και κατάφεραν να εντοπίσουν μέσα σε λίγα λεπτά τις τέσσερις Ελληνίδες ηλικίας 26, 25, 22 και 16 χρόνων και να τους βάλουν χειροπέδες. Μάλιστα, κατά την σωματική έρευνα που τους έκαναν, βρήκαν πάνω στην 22χρονη τα κλεμμένα χρήματα, τα οποία αποδόθηκαν στην 69χρονη.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ακόμη 300 ευρώ τα οποία είχαν πάνω τους οι τέσσερις δράστιδες και η Ασφάλεια στην οποία προσήχθησαν ερευνά αν πρόκειται για τη λεία τους από άλλες κλοπές και πού έγιναν αυτές. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που περιλαμβάνει τους γονείς της 16χρονης οι οποίοι κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης