Brainstorming: Πιέρρος - Παπαστάθης, το νέο δίδυμο έκπληξη του «Action 24»

Brainstorming: Πιέρρος - Παπαστάθης, το νέο δίδυμο έκπληξη του «Action 24»

Το Brainstorming είναι αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος του: ενας καταιγισμός ιδεών πάνω στα θέματα της επικαιρότητας

action
Την ώρα που στα περισσότερα κανάλια η ενημέρωση φεύγει διακοπές, το action 24 επεφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη. Από την περασμένη Δευτέρα, 2 Ιουλίου και κάθε βράδυ στις 9, μια καινούργια εκπομπή έκανε την εμφάνισης της και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές.

Το Brainstorming είναι αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος του: ενας καταιγισμός ιδεών πάνω στα θέματα της επικαιρότητας. Ο Γιώργος Πιερρος, πολιτικός συντάκτης που τον ακούτε καθημερινά στο Θέμα fm και ο Αργύρης Παπαστάθης, οικονομικός συντάκτης που τον διαβάζετε στο Πρώτο Θέμα και τον ακούτε και στο ραδιόφωνο, φτιάχνουν ένα πολλά υποσχόμενο δίδυμο. Μαζί τους κάθε βράδυ, σε ρόλο - έκπληξη, στο «παράθυρο» του Brainstorming, ο διευθυντής ενημέρωσης του Action 24, Γιώργος Κουβαράς.

Την πρώτη εβδομάδα πέρασαν από το Brainstorming μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιαδης, ο Γρηγόρης Ψαρριανός, ο Χάρης Θεοχάρης, η Σοφία Ζαχαράκη, ο Γιώργος Κύρτσος, ο Νίκος Ανδρουλάκης και πολλοί γνωστοί δημοσιογράφοι. Την επόμενη εβδομάδα η εκπομπή φιλοξενεί την Όλγα Κεφαλογιάννη, τον Γιώργο Κατρούγκαλο, τον Νίκο Φίλη, την Εύα Καϊλή και πολλούς άλλους. Καταιγισμός καλεσμένων, με στόχο ένα δημιουργικό brainstorming μέχρι τις 27 Ιουλίου και επιστροφή τον Σεπτέμβριο.

Στο μεταξύ για τις επόμενες 15 μέρες, Πιερρος - Παπαστάθης, γίνονται δίδυμο και στο Θέμα fm καθημερινά στις 12 το μεσημέρι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης