Μετά από τέσσερα χρόνια εξιχνιάστηκαν οι κλοπές στο Καρπενήσι

Μετά από τέσσερα χρόνια εξιχνιάστηκαν οι κλοπές στο Καρπενήσι

Ως δράστες φέρονται πέντε Έλληνες, δυο άνδρες ηλικίας 45 και 32 και τρεις γυναίκες 43, 28 και 26 χρόνων - Από τις τέσσερις διαρρήξεις, είχαν αποκομίσει συνολικά μετρητά ύψους 4.890 ευρώ και 1.000 δολαρίων, πέντε χρυσές λίρες Αγγλίας και διάφορα κοσμήματα

kl07
Μπορεί να πέρασαν σχεδόν τέσσερα χρόνια από τις τέσσερις κλοπές που είχαν γίνει σε σπίτια του Καρπενησίου στο διάστημα από τις 22 Οκτωβρίου του 2014 ως τις 3 Απριλίου του 2015, ωστόσο η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας δεν σταμάτησε ποτέ και οδήγησε τελικά στην εξιχνίασή τους.

Ως δράστες φέρονται πέντε Έλληνες, δυο άνδρες ηλικίας 45 και 32 και τρεις γυναίκες 43, 28 και 26 χρόνων, οι οποίοι μάλιστα είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για παρόμοιες διαρρήξεις και κλοπές. Από τις τέσσερις διαρρήξεις, είχαν αποκομίσει συνολικά μετρητά ύψους 4.890 ευρώ και 1.000 δολαρίων, πέντε χρυσές λίρες Αγγλίας και διάφορα κοσμήματα.

Φυσικά, το αυτόφωρο είχε περάσει προ πολλού και τα μέλη της σπείρας δεν συνελήφθησαν. Ωστόσο, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Ασφάλεια Καρπενησίου για να εξακριβωθεί τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες περιπτώσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης