Μεσσήνη: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της ληστείας τράπεζας με λεία 2.700 ευρώ

Μεσσήνη: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της ληστείας τράπεζας με λεία 2.700 ευρώ

Πρόκειται για έναν 31χρονο Αλβανό εις βάρος του οποίου  σχηματίστηκε δικογραφία

4495583
Μετά από δέκα ημέρες εξιχνιάστηκε η ληστεία που είχε γίνει πριν από ένδεκα ημέρες στο υποκατάστημα τράπεζας στην Μεσσήνη, από έναν δράστη που φορούσε καπελάκι και γυαλιά ηλίου και πιθανότατα ψεύτικο μούσι. Πρόκειται για έναν 31χρονο Αλβανό που ταυτοποιήθηκε από την έρευνα της Ασφαλείας Καλαμάτας.

Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, εμπρησμό και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Ο ληστής μπήκε στην Alpha Bank στις 8.35΄ το πρωί στις 18 Ιουνίου, πήγε στο ταμείο, έβγαλε από το σακίδιο που είχε στον ώμο του ένα όπλο και ακινητοποίησε τον υπάλληλο. Άρπαξε 2.700 ευρώ και διέφυγε μέσα σε πέντε λεπτά πεζός από τα στενά με ήρεμο βήμα, όπως φαίνεται στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων.

Όμως, φαίνεται ότι διέφυγε πιθανότατα με την βοήθεια συνεργού του που τον περίμενε σε αυτοκίνητο. το οποίο βρέθηκε μιάμισι ώρα αργότερα να καίγεται σε έναν αγροτικό δρόμο κοντά στην παλιά εθνική οδό προς Αθήνα, έξω από το χωριό Δόριζα της Αρκαδίας και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είχε κλαπεί στις 26 Απριλίου από τις εγκαταστάσεις μιας εταιρείας με έδρα το Ρέθυμνο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης