Νέα σύλληψη για παράνομα όπλα στην Ξάνθη

Νέα σύλληψη για παράνομα όπλα στην Ξάνθη

Τα όπλα κατασχέθηκαν και σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης

Xanthi-opla
Δεν περνάει μέρα που να μην καταγραφεί ένα περιστατικό παράβασης του νόμου περί όπλων στην Θράκη. Σε ένα χωριό της Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 27χρονος Έλληνας που εντοπίστηκε οπλισμένος σαν… αστακός!

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί που του έκαναν σωματική έρευνα διαπίστωσαν ότι είχε πάνω του ένα πιστόλι και ένα περίστροφο –και τα δυο κρότου- μαζί με 14 φυσίγγια. Τα όπλα κατασχέθηκαν και σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

*** Αλλά και στα Τρίκαλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 41χρονος Έλληνας όταν έγινε έλεγχος στο Ι.Χ. αυτοκίνητο της ιδιοκτησίας του και εντοπίστηκε μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσηςtaser, η οποία κατασχέθηκε. Σε βάρος του ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Τρικάλων άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης