«Ορφανά» λαθραία τσιγάρα και καπνός σε λαϊκές της Πάτρας

«Ορφανά» λαθραία τσιγάρα και καπνός σε λαϊκές της Πάτρας

 Oι διακινητές «πήραν είδηση» τους άνδρες της ΕΛΑΣ και έγιναν… λαγοί παρατώντας το παράνομο εμπόρευμα!

Astynomia
Οργιάζει το λαθρεμπόριο τσιγάρων και καπνού στις λαϊκές αγορές της Πάτρας, όπου γίνονται συνεχείς περιπολίες από τους αστυνομικούς. Σε δυο περιπτώσεις, όμως, οι διακινητές τους πήραν είδηση και έγιναν… λαγοί παρατώντας το παράνομο εμπόρευμα!

Συγκεκριμένα, άγνωστοι εγκατέλειψαν 1120 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 116 συσκευασίες με λαθραίο καπνό στον χώρο μιας λαϊκής αγοράς, όταν είδαν να πλησιάζουν άνδρες του Β΄ αστυνομικού τμήματος Πατρών. Σε άλλη λαϊκή αγορά, οι διακινητές εξαφανίστηκαν στη θέα αστυνομικών του Γ΄ τμήματος Πατρών και άφησαν πίσω τους 107 λαθραία πακέτα τσιγάρων και τέσσερις συσκευασίες με λαθραίο καπνό. Και στις δυο περιπτώσεις, τα λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος αγνώστων οι οποίοι αναζητούνται.

*** Στους Ευζώνους, συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας ένας 62χρονος Έλληνας που προσπάθησε να περάσει παράνομα στη χώρα 97 λαθραία πακέτα τσιγάρα κρυμμένα στο εσωτερικό του οχήματος που οδηγούσε, το οποίο κατασχέθηκε. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς και του ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης