Κομοτηνή: 80χρονος συνελήφθη για λαθραία τσιγάρα

Κομοτηνή: 80χρονος συνελήφθη για λαθραία τσιγάρα

Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα 

Rodopi-tsigara
Ο μεγαλύτερος σε ηλικία... λαθρέμπορος τσιγάρων συνελήφθη στην Κομοτηνή το απόγευμα της Παρασκευής! Πρόκειται για έναν 80χρονο Έλληνα, τον οποίο εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφάλειας να διαθέτει προς πώληση 209 λαθραία πακέτα τσιγάρων και τον συνέλαβαν.

Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης που του άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Στην ίδια εισαγγελέα παραπέμφθηκε ένας 47χρονος που συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. στην επιχείρησή του σε χωριό της Ροδόπης, όπου βρήκαν 720 πακέτα τσιγάρων και 21 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους ενός κιλού και 50 γραμμαρίων που διέθετε προς πώληση. Τα λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν τα διαφυγόντα έσοδα του δημοσίου.

*** Στην Καρδίτσα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 19χρονος Έλληνας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 400 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας.

*** Στον Προμαχώνα, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης συνέλαβαν έναν 55χρονο αλλοδαπό, όταν διαπιστώθηκε ότι είχε εισάγει παράνομα δοχεία με 40 λίτρα πετρελαίου κρυμμένα μέσα στο όχημά του το οποίο κατασχέθηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης