Διπλή στάση εργασίας σήμερα στα λεωφορεία

leoforeia-oasa

Θα βγουν στους δρόμους μετά τις 9 το πρωί και θα αποσυρθούν πριν τις 9 το βράδυ

Διπλή στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ διαμαρτυρόιμενοι για το σχεδιαζόμενο κλείσιμο του αμαξοστασίου του Ελληνικού.

Ειδικότερα τα λεωφορεία θα μείνουν ακινητοποιημένα μέχρι τις 9 το πρωί ενώ θα τραβήξουν χειρόφρενο και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Θα ακολουθήσει δεύτερη στάση εργασίας την Πέμπτη, με τα λεωφορεία να τραβούν χειρόφρενο από τις 11:00 έως και τις 17:00, καθώς έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες στις 12:30 στα κεντρικά γραφεία της Ο.ΣΥ.

«Στο στόχαστρο βρίσκονται για ακόμη μία φορά, εκτός των άλλων, οι εργαζόμενοι της Ο.ΣΥ. και το επιβατικό κοινό» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ και προσθέτει:

Η πολιτική ηγεσία σε συνεργασία με τη διοίκηση προσπαθεί να κλείσει το Α/Σ του Ελληνικού, του μεγαλύτερου αμαξοστασίου της Ο.ΣΥ.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Μαστιγωτης τρολεατζηδων

Ε, βέβαια, Απο την έναρξη της βάρδιας για να μη ξυπνάμε πρωί- πρωί και μέχρι τις 21:00 για να δούμε και κάνα ματσάκι. Ξύλο με βέργα που θέλετε...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Να πάτε να κάνετε κατάληψη στο σπίτι του αποτυχημένου Σπίρτζη ή να τον χτίσετε στο γραφείο του, όπως κάνουν οι ομοϊδεάτες σας στα πανεπιστήμια. Αφήστε τον κοσμάκη να πάει στη δουλειά του. Με τους σημερινούς μισθούς έχουν νομίζετε λεφτά για ταξί και μάλιστα σε ώρα αιχμής;;; Άντε πιά σταμουλοκολλάδες

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mar4

«Η κυβέρνηση, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα άλυτα προβλήματα που έχει συσσωρεύσει, σπιλώνει την φήμη κάποιων εκ των επιφανέστερων Ελλήνων, με διαρκή και πολύπλευρη προσφορά στην ελληνική κοινωνία» είπε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός