Σπάρτη: Ανήλικοι άρπαξαν 1.500 ευρώ και ένα κινητό μέσα από αυτοκίνητο

Σπάρτη: Ανήλικοι άρπαξαν 1.500 ευρώ και ένα κινητό μέσα από αυτοκίνητο

Οι δύο δράστες είναι ηλικίας 17 και 14 ετών - Συνελήφθη και ο 36χρονος πατέρας του 14χρονου που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης κατηγορούμενος για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

astunomia-astunomikos-peripoliko-elas_0
Καπνός έχουν γίνει δυο ανήλικα τσιγγανόπουλα τα οποία αναζητούνται από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Σπάρτης για την κλοπή με γερή μπάζα από ένα αυτοκίνητο που βρήκαν σταθμευμένο στην περιοχή της γέφυρας του Ευρώτα. Την «πλήρωσαν», όμως οι κηδεμόνες τους!

Οι δύο δράστες, που είναι ο ένας 17 και ο άλλος μόλις 14 χρόνων, είχαν «βουτήξει» το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης μέσα από το όχημα μία τσάντα η οποία περιείχε 1.490 ευρώ, ένα κινητό και προσωπικά αντικείμενα του ιδιοκτήτη. Από την έρευνα προέκυψαν τα στοιχεία τους, αλλά δεν εντοπίστηκαν στα όρια του αυτοφώρου. Ωστόσο, συνελήφθη ο 36χρονος πατέρας του 14χρονου που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης κατηγορούμενος για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Η ίδια κατηγορία βαρύνει και την 39χρονη μητέρα του 17χρονου που δεν βρέθηκε για να συλληφθεί.

*** Στον αντίποδα, μια... γιαγιά συνελήφθη στην Καρδίτσα επειδή έκλεψε διάφορα προϊόντα από ένα σούπερ μάρκετ στο οποίο ψώνιζε! Οι υπάλληλοι αντιλήφθηκαν ότι η 72χρονη Ελληνίδα έκρυβε εμπορεύματα στην τσάντα της και κάλεσαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τα βρήκαν και πέρασαν χειροπέδες στην ηλικιωμένη, που εξετάζεται από την Ασφάλεια και για άλλες παρόμοιες κλοπές.

*** Αλλά και σε μια περιοχή της Έδεσσας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 36χρονος και μια 34χρονη, λίγη ώρα αφ' ότου προσπάθησαν να κλέψουν χρήματα από το ταμείο ενός περιπτέρου χωρίς να τα καταφέρουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης