Άργος: «Κυνηγοί» μετάλλων άρπαξαν ζάντες από συνεργείο

Άργος: «Κυνηγοί» μετάλλων άρπαξαν ζάντες από συνεργείο

Από το εσωτερικό της αποθήκης είχαν κάνει φτερά 15 ζάντες για φορτηγά, ιδιαίτερα μεγάλης αξίας

elas_0
Σοκ έπαθε ο ιδιοκτήτης ενός συνεργείου αυτοκινήτων στην περιοχή του Άργους, όταν άνοιξε την αποθήκη του και διαπίστωσε ότι είχε παραβιαστεί από άγνωστους «κυνηγούς» μετάλλων, από την στιγμή που έκλεισε το προηγούμενο βράδυ.

Από το εσωτερικό της αποθήκης είχαν κάνει φτερά 15 ζάντες για φορτηγά, ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, που για να μεταφερθούν έπρεπε να φορτωθούν σε όχημα με μεγάλη καρότσα. Ωστόσο, κανείς δεν αντιλήφθηκε τους δράστες, που φαίνεται ότι είχαν σκοπό να τις πουλήσουν σε μάντρα ανακύκλωσης μετάλλων. Η Ασφάλεια Άργους ερευνά την κλοπή και η Εγκληματολογική υπηρεσία αναζήτησε ίχνη των δραστών.

*** Αντίθετα, στην περιοχή της Κόνιτσας ένας 24χρονος αλλοδαπός έκλεψε ολόκληρο το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 49χρονου, ο οποίος όμως αντιλήφθηκε γρήγορα ότι έλειπε και ειδοποίησε αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης. Ο δράστης εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην ευρύτερη περιοχή, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για κλοπή τροχοφόρου, ενώ το όχημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης