Έπιασαν στα πράσα «κυνηγό» χαλκού στον Τύρναβο

Έπιασαν στα πράσα «κυνηγό» χαλκού στον Τύρναβο

Ξήλωνε τις καλωδιώσεις από τα συστήματα άρδευσης προκαλώντας ζημιές στα σπαρτά

police
Τρύπωνε κρυφά στα αγροτεμάχια στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου και ξήλωνε τις καλωδιώσεις από τα συστήματα άρδευσης προκαλώντας ζημιές στα σπαρτά, ένας 33χρονος Έλληνας «κυνηγός» χαλκού που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το μεσημέρι του Σαββάτου.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που είχαν ενημερωθεί από δυο αγρότες για τις κλοπές στα κτήματά τους, εντόπισαν στο πλαίσιο της έρευνας τον 33χρονο και βρήκαν στην κατοχή του τα καλώδια χαλκού 40 μέτρων που είχε αποκόψει, τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Ακόμη, βρήκαν πάνω του διαρρηκτικά εργαλεία και ένα μαχαίρι, που του στοίχισε την επιπλέον κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής μαζί με αυτή της κλοπής που του απήγγειλε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας.

*** Στο σπίτι ενός 84χρονου στην περιοχή Βαλιμίτικα της Αιγιαλείας επιχείρησαν να εισβάλουν μέρα- μεσημέρι δυο Έλληνες διαρρήκτες, αλλά έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή. Μέσα σε λίγα λεπτά, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 25χρονος που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής, ενώ αναζητείται ο 31χρονος συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης