Καταγγελίες για αναβαθμίσεις "ημετέρων" γιατρών στο Κρατικό Νίκαιας

gnikos_lr

Φόβοι για πτώση του επιπέδου ιατρικών παροχών

Καταγγελίες υπήρξαν πρόσφατα προς την Διεύθυνση Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής αναφορικά με αναβαθμίσεις διευθυντών σε μερικές από τις μεγαλύτερες κλινικές της χώρας με αμιγώς κομματικό κριτήριο και βασει σχέσεων που σε συγκεκριμένες περιπτώσεις φθάνουν υψηλά στην κομματική ιεραρχία του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, θέμα φαίνεται να υπάρχει με την τοποθέτηση στη διεύθυνση κλινικής του Κρατικού Νικαίας χειρουργού με αρκετά μικρότερη εμπειρία από συναδέλφου του που θεωρούνταν φαβορί για τη θέση με αποτέλεσμα να έχουν υπάρξει παράπονα για τον τρόπο παροχής των υπηρεσιών υγείας αλλά και για χαμήλωμα του επιπέδου της ιατρικής ποιότητας σε δύσκολες μάλιστα εποχές.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν φθάσει στο γραφείο του αντιπροέδρου της Β' ΔΥΠΕ κ. Γ. Αντύπα προήχθη ως διευθυντής ιατρός - χειρουργός με 207 επεμβάσεις στο ενεργητικό του παρακάμπτοντας σαφώς πιο έμπειρο συνάδελφο του με 1330!

Ο λόγος, προσωπικές αμιγώς σχέσεις που ο πρώτος ιατρός είχε με πολιτικά στελέχη από την περίοδο της άσκησης της ειδικότητας του. Ήδη το θέμα έχει προκαλέσει μεγάλο θόρυβο στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας με συνδικαλιστές του ιατρικού χώρου να προειδοποιούν για "επιλογές που θα στοιχίσουν ακόμα κι ανθρώπινες ζωές" και για "ρουσφετολογικό κλίμα που υποσκάπτει τις δομές υγείας".

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Petros

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ!!!

Δικαιοσυνη

Όταν όλοι οι γιατροί που αξίζουν φύγουν είτε στο εξωτερικο,είτε στον ιδιωτικό τομέα, Και ο κόσμος θα πεθαίνει για πλάκα, Θα καταλαβετε..

Κάποτε θα δικαστούν

Εδώ έχουν βάλει τον παντελώς άχρηστο καρανίκα σε θέση στρατηγικού συμβούλου της μαριονέτας που παριστάνει τον πρωθυπουργό , στον διευθυντή κλινικής θα κολλήσουν; Μιλάμε για ψεύτες και άχρηστους μέχρι εκεί που δεν φτάνει νούς μας. Θα έρθει η νέμεσις

thanasis

πολααααακη.... αλεεεεξη... ακουτεεεε?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

at-zografou

Σύμφωνα με ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η αναρχική οργάνωση αφήνει αιχμές για τις επιχειρήσεις της αστυνομίας στο «άβατο» των Εξαρχείων και στα πανεπιστήμια, μετά την κατάργηση του ασύλου

1