Ενέδρα στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου: Πέντε άτομα αναζητούνται για τον τραυματισμό αγρότη

Ενέδρα στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου: Πέντε άτομα αναζητούνται για τον τραυματισμό αγρότη

Οι δράστες έστησαν ενέδρα στο θύμα και άρχισαν να πυροβολούν στο έδαφος μπροστά του, με αποτέλεσμα ένα βλήμα να εξοστρακιστεί και να του προκαλέσει διαμπερές τραύμα στο πόδι - Άγνωστα τα αίτια της επίθεσης

astuynomia01
Σκοτεινά παραμένουν τα κίνητρα της επίθεσης με πυροβολισμούς εναντίον ενός 52χρονου αγρότη, το πρωί της Παρασκευής στον επαρχιακό δρόμο από Απλαδιανά προς Πέραμα του Δήμου Μυλοποτάμου στην Κρήτη, ωστόσο ταυτοποιήθηκαν δυο από τους πέντε δράστες.

Πρόκειται για δυο Έλληνες ηλικίας 43 και 20 χρόνων οι οποίοι, μαζί με άλλους τρεις που δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη, έστησαν ενέδρα στο θύμα αναγκάζοντάς το να βγει από το αυτοκίνητό του. Αμέσως άρχισαν να πυροβολούν στο έδαφος μπροστά του, με αποτέλεσμα ένα βλήμα να εξοστρακιστεί και να του προκαλέσει διαμπερές τραύμα στο πόδι.

Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, έσπευσαν να εξαφανιστούν και ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Παρά το γεγονός ότι αναγνωρίστηκαν οι δυο ένοπλοι, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Μυλοποτάμου που διενεργούν έρευνες δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη τους. Σε βάρος των αναζητούμενων σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης