Φυτεία με 40 χασισόδεντρα σε σπίτι στη Σύμη

Φυτεία με 40 χασισόδεντρα σε σπίτι στη Σύμη

Ο ιδιοκτήτης του ήταν συστηματικός χασισοκαλλιεργητής και εμπλεκόταν σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών

Symi-xasisodentra
Μόνο… καλλωπιστικά δεν ήταν τα φυτά στις γλάστρες που περιτριγύριζαν το εξοχικό σπίτι ενός 46χρονου Έλληνα στη Σύμη! Ο ιδιοκτήτης του ήταν συστηματικός χασισοκαλλιεργητής και εμπλεκόταν σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

Κατά την έρευνα που έγινε από αστυνομικούς του τμήματος του νησιού το βράδυ της Παρασκευής, κατασχέθηκαν συνολικά 40 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,60 εκατοστών ως 1,10 μέτρου, που ο 46χρονος καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

*** Ο έλεγχος που έγινε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. σε έναν 52χρονο στη Ρόδο, αποκάλυψε ένα «φιξάκι» με κοκαΐνη βάρους 0,9 γραμμαρίου και μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 50,4 γραμμαρίων, που σκόπευε να πουλήσει σε έναν 48χρονο με τον οποίο είχε δώσει ραντεβού. Όταν εμφανίστηκε ο υποψήφιος αγοραστής, συνελήφθη και αυτός, κατασχέθηκαν πάνω του 150 ευρώ και οδηγήθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για κατοχή και αγοραπωλησία ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης