Φθιώτιδα: Ληστές έδεσαν και φίμωσαν ζευγάρι ηλικιωμένων με τα ρούχα τους!

Φθιώτιδα: Ληστές έδεσαν και φίμωσαν ζευγάρι ηλικιωμένων με τα ρούχα τους!

Τρεις δράστες μπήκαν σε ένα σπίτι και αφού έκλεψαν τις οικονομίες του ηλικιωμένου ζευγαριού τους έδεσαν με τα ρούχα τους

astynomia_4
Έκαναν το λάθος να μην ακολουθήσουν τις... οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ. να παραστήσουν τους κοιμισμένους και έζησαν στιγμές τρόμου, ένας 93χρονος με την 85χρονη σύζυγό του που βρέθηκαν στα χέρια ληστών οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι τους στην Ελάτεια της Φθιώτιδας και τους έδεσαν με τα... ρούχα τους!

Ήταν γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν οι τρεις κακοποιοί παραβίασαν το παράθυρο του σπιτιού των ηλικιωμένων, μπήκαν μέσα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και τους ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού. Και ενώ ο ένας τους επιτηρούσε, οι συνεργοί του έκαναν άνω- κάτω τα δωμάτια ώσπου ανακάλυψαν πού έκρυβε το ζευγάρι τις οικονομίες του ύψους 15.000 ευρώ!

Πριν εξαφανιστούν μέσα στο σκοτάδι, οι ληστές έδεσαν και φίμωσαν τους ηλικιωμένους χρησιμοποιώντας τις... πιτζάμες και άλλα ρούχα! Τα θύματα κατάφεραν να λυθούν λίγο αργότερα και ειδοποίησαν το παιδί τους, που με την σειρά του κάλεσε την Αστυνομία. Ωστόσο, οι έρευνες που ξεκίνησαν δεν έφεραν αποτέλεσμα και η Ασφάλεια Λαμίας διενεργεί προανάκριση για να εντοπίσει τους τρεις άγνωστους δράστες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης