Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία μετέχουν στην αυριανή γενική απεργία

Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία μετέχουν στην αυριανή γενική απεργία

Η ΠΟΕΔΗΝ κάλεσε τους εργαζόμενους σε προσυγκέντρωση στις 10 έξω από το υπουργείο Υγείας – Στην απεργία μετέχει και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος

poedin
Tην κατάργηση των μνημονίων και την ανάκτηση των μνημονιακών απωλειών διεκδικούν και οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας, συμμετέχοντας στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν προκηρύξει για αύριο, Τετάρτη 30 Μαϊου, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) καλεί τους εργαζόμενους του ΕΣΥ στην προσυγκέντρωση, στις 10.00, στην οδό Αριστοτέλους, έξω από το υπουργείο Υγείας στην Αθήνα.


Και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) συμμετέχει στην απεργία που έχουν προκηρύξει για αύριο οι επαγγελματικοί, κοινωνικοί και επιστημονικοί φορείς, ενάντια στην άγρια λιτότητα που έχουν επιφέρει τα μέτρα της κυβέρνησης, με την υπερφορολόγηση, την περικοπή των μισθών και των συντάξεων.


Ο ΠΙΣ καλεί τους ιατρούς τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα να συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία και να διεκδικήσουν αύξηση των μισθών, προσλήψεις προσωπικού, λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ανεργίας, κατάργηση του Νόμου 4387/2016 για το συνταξιοδοτικό και δίκαιο φορολογικό σύστημα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης