Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία μετέχουν στην αυριανή γενική απεργία

poedin

Η ΠΟΕΔΗΝ κάλεσε τους εργαζόμενους σε προσυγκέντρωση στις 10 έξω από το υπουργείο Υγείας – Στην απεργία μετέχει και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος

Tην κατάργηση των μνημονίων και την ανάκτηση των μνημονιακών απωλειών διεκδικούν και οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας, συμμετέχοντας στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν προκηρύξει για αύριο, Τετάρτη 30 Μαϊου, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) καλεί τους εργαζόμενους του ΕΣΥ στην προσυγκέντρωση, στις 10.00, στην οδό Αριστοτέλους, έξω από το υπουργείο Υγείας στην Αθήνα.


Και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) συμμετέχει στην απεργία που έχουν προκηρύξει για αύριο οι επαγγελματικοί, κοινωνικοί και επιστημονικοί φορείς, ενάντια στην άγρια λιτότητα που έχουν επιφέρει τα μέτρα της κυβέρνησης, με την υπερφορολόγηση, την περικοπή των μισθών και των συντάξεων.


Ο ΠΙΣ καλεί τους ιατρούς τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα να συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία και να διεκδικήσουν αύξηση των μισθών, προσλήψεις προσωπικού, λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ανεργίας, κατάργηση του Νόμου 4387/2016 για το συνταξιοδοτικό και δίκαιο φορολογικό σύστημα.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

danaos

Καιρός κάποιοι συνδικαλιστάδες να ξυπνήσουν. Πίστεψαν οι αφελείς στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, ενέδωσαν στον πειρασμό για πρώτη φορά Αριστερά και μας προέκυψε, από το πουθενά,η παρά φύση ( κατά τα λεγόμενα του ίδιου του πρωθυπουργού, προεκλογικά) κυβερνητική συνεργασία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ,πυ κάνει ότι μπορεί μόνο και μόνο να παραμείνει στην εξουσία. Και μετά? Μετά την αυτπόδεικτη,πια,απάτη έμειναν στον καναπέ και άφησαν στον Καρανίκα να πουλάει στρατηγικό σχεδιασμό και να σερβίρει στο λαό σανό! Δεν είναι μόνο τα οικονομικά,δεν είναι τα θεσμικά,κύριοι εργατοπατέρες,είναι τα μεγάλα τα θέματα τα εθνικά. Εθνομηδενιστές τους αποκάλεσε ο μεγάλος Μίκης! Δε γίνεται να τα ξεπουλήσουν όλα και,τη Μακεδονία πρώτα από όλα.Ώρα ευθύνης για όλους! Και δεν θα υποστήριζα ποτέ να γυρίσετε στις αλήστου μνήμες εποχές των ακροτήτων που ήταν άλλων δουλειές,αλλά, τουλάχιστον,δώστε το "παρών". Μιλάτε,μιλάτε και καταστήστε σαφές ό,τι πέρασαν οι εποχές που δικαιολογούσαν τις απάτες με,δήθεν,αυταπάτες!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

rdgrdrdw

Ήταν 88 ετών - Νοσηλεύοταν το τελευταίο διάστημα με βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο - Ποιος ήταν ο μεγάλος άντρας της σπουδαίας οικογένειας του Παναθηναϊκού

17