Φθιώτιδα: Έπιασαν «μαϊμού» τεχνικό της Δ.Ε.Η. που ξάφριζε ηλικιωμένους

Φθιώτιδα: Έπιασαν «μαϊμού» τεχνικό της Δ.Ε.Η. που ξάφριζε ηλικιωμένους

Η ταυτότητα του δράστη αποκαλύφθηκε από την αποτελεσματική έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος

dei
Εμφανιζόταν ως υπάλληλος του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. που δήθεν θα επισκεύαζε σοβαρή βλάβη στον πίνακα παροχής ρεύματος και ξάφριζε ηλικιωμένους, ένας 42χρονος ο οποίος έκανε και διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή της Στυλίδας με την βοήθεια ενός άγνωστου συνεργού του.

Η ταυτότητα του δράστη αποκαλύφθηκε από την αποτελεσματική έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Λαμίας για απάτες και κλοπές. Μετά από πολυήμερες αναζητήσεις, εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Πελασγία, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ο οποίος τον παρέπεμψε να απολογηθεί την Τρίτη στον ανακριτή.

Η έρευνα συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο συνεργός του 42χρονου και να εξακριβωθεί αν έχουν ξαφρίσει και άλλα θύματα. Μέχρι στιγμής, έχει προκύψει ότι στις 15 Μαΐου είχαν πάει στο σπίτι μιας 81χρονης, την απασχόλησαν με την υποτιθέμενη επισκευή και άρπαξαν μετρητά και διάφορα κοσμήματα συνολικής αξίας 6.000 ευρώ. Την ίδια ημέρα, ο 42χρονος διέρρηξε και το σπίτι ενός 72χρονου και άρπαξε διάφορα κοσμήματα και παλιά χαρτονομίσματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης