Μαφία αντικαρκινικών: «Εκβιάστηκα από άγνωστο, έκανα απόπειρα αυτοκτονίας» λέει η 44χρονη γιατρός

mafia-antikarkinikon

Η γιατρός του Λαικού Νοσοκομείου, η οποία συνελήφθη στο πλαίσιο των ερευνών για τη μαφία των αντικαρκινικών αμέσως μετά την απολογία της, χθες, στην ανακρίτρια, κρίθηκε προφυλακιστέα - Στο υπόμνημα τής αναφέρει ότι το πρόσωπο που την εκβίαζε δεν συγκαταλέγεται μεταξύ των κατηγορουμένων της υπόθεσης

Σε "ισχυρό εκβιασμό" αποδίδει την εμπλοκή της στο κύκλωμα της μαφίας με την παράνομη εμπορία αντικαρκινικών φαρμάκων, η 44χρονη γιατρός του Λαικού Νοσοκομείου, η οποία συνελήφθη κατόπιν εντάλματος και αμέσως μετά την απολογία της, χθες, στην ανακρίτρια, κρίθηκε προφυλακιστέα.

Με υπόμνημα που κατέθεσε στην ανακρίτρια η γιατρός αρνήθηκε τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει το πρόσωπο που -όπως υποστηρίζει -την εκβιάζε για να υπογράφει τις παράνονες συνταγές.

Πάντως, στο υπόμνημά της αναφέρει το πρόσωπο αυτό δεν συγκαταλέγεται μεταξύ των κατηγορουμένων της υπόθεσης.

"Η ζωή μου είχε γίνει κόλαση, έκανα απόπειρα αυτοκτονίας με νυστέρι αλλά με πρόλαβε ο συζύγός μου" αναφέρει η κατηγορουμένη και σε άλλο σημείο του υπομνήματός της δηλώνει συντετριμμένη και ζητεί συγγνώμη από τους συναδέλφους της.

Μάλιστα, ζητεί από την ανακρίτρια που ερευνά την υπόθεση, να ανοίξει τους τραπεζικούς της λογαριασμούς και υποστηρίζει ότι ουδέποτε έλαβε ή αποσκοπούσε σε οικονομικά ανταλλάγματα.

Ο εκβιασμός

Αναλυτικά σε ό, τι αφορά στον εκβιασμό το οποίο -όπως υποστηρίζει- υπέστη, η 44χρονη παθολόγος αναφέρει στο πολυσέλιδο υπόμνημα που κατέθεσε στην ανακρίτρια:

"Πριν περίπου από ένα (1) περίπου έτος, (δηλ. τέλη Μαΐου – αρχές Ιουνίου 2017) κάποια ημέρα, εισερχόμενη στους χώρους του ιατρείου, βρήκα να κάθεται στην θέση χειρισμού του προσωπικού μου ηλεκτρονικού υπολογιστή, ένα πρόσωπο άγνωστο σε εμένα, που προφανώς δεν άνηκε στους απασχολούμενους στο Ιατρείο. Κρατούσε στα χέρια του βιβλιάρια Υγείας Ασθενών και όταν τον ρώτησα τι επιθυμούσε μου ανέφερε ότι αναζητούσε το Ηπατολογικό Ιατρείο. Τον κατεύθυνα στον προορισμό του και μετά απασχολήθηκα με τα καθήκοντά μου. Υστέρα από κάποιες ημέρες, ένα βράδυ, το ίδιο πρόσωπο, με συνάντησε έξω από το ιδιωτικό μου ιατρείο, επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 194 και ζήτησε να μου μιλήσει. Όταν ρώτησα περί τίνος πρόκειται, άρχισε να μου εξηγεί ότι γνώριζε την θέση μου στο Ιατρείο και ότι επιθυμούσε να του γράφω συνταγές διαφόρων φαρμάκων με αντίτιμο χρήματα. Φυσικά και αρνήθηκα.
Τις επόμενες ημέρες όμως, ο άνθρωπος αυτός, παρουσιάζονταν έξαφνα μπροστά μου, συνήθως σε δημόσιους χώρους, είτε έξω από το ιατρείο μου ή το Ιατρείο του Λαϊκού Νοσοκομείου και προσπαθούσε να με δωροδοκήσει να συνεργαστώ στο σχέδιό του. Την 3η ή 4η φορά, αρνούμενη να συνεργαστώ, του ανέφερα ότι, αν συνέχιζε θα προέβαινα, σε καταγγελία στην αστυνομία.

Τότε μου έπιασε το χέρι μου και με ανάγκασε να αγγίξω την ζώνη του, όπου ένιωσα ένα όπλο, λέγοντας μου τα εξής: «Θα συνεργαστείς θες δε θες. Γιατί αλλιώς θα βλάψουμε και εσένα και τον άντρα σου. Σας παρακολουθούμε και τους δύο από καιρό. Αν πεις τίποτα στην αστυνομία έχετε πεθάνει και οι δύο. Από αύριο περιμένω συνταγές, σε φάκελο κάτω από το ιατρείο σου ,αλλιώς τέλειωσες. Και μην κάνεις καμία βλακεία. Έχουμε μάτια παντού». Ήταν ένα ψηλός, αδύνατος μελαμψός άνδρας με μουστάκι, 40-45 ετών, ο οποίος φαίνονταν ότι δεν ήταν Έλληνας, πλην όμως μιλούσε άπταιστα ελληνικά. Τρομοκρατήθηκα.

Κυρίως φοβήθηκα να μην συμβεί κάτι στο σύζυγό μου. Έτσι, υπό την απειλή αυτή, έκανα την ανοησία να συντάξω κάποιες συνταγές στο ΑΜΚΑ ασθενών και να τις αφήσω σε κλειστό φάκελο στην είσοδο τουιδιωτικού μου ιατρείου, όπως μου είχε ζητήσει να κάνω. Αυτή ήταν και η απαρχή ενός εφιάλτη για εμένα, τον οποίο έζησα για ένα περίπου χρόνο και μέχρι την σύλληψή μου από την Οικονομική Αστυνομία.

​Διότι από τις επόμενες ημέρες και μετά και έως τις αρχές Μαΐου 2018, το πρόσωπο αυτό, ασκώντας πάνω μου τρομερή ψυχολογική βία, με εξανάγκαζε να του παραδίδω συνταγές διαφόρων φαρμάκων, κυρίως αντικαρκινικών δηλ. «NEXAVAR», «SUTENT», «AFINITOR» κλπ. εκβιάζοντάς με, με τα εξής λόγια: «Τώρα έμπλεξες. Δεν μπορείς να σταματήσεις. Αν πας στην αστυνομία η σε κανένα δικηγόρο, πέθανες και εσύ και άντρας σου.» Φρόντιζε δε να εμφανίζεται αναπάντεχα σε μέρη και σε στιγμές που δε το περίμενα, ώστε να μου δημιουργείται η εντύπωση ότι δεν μπορούσα να διαφύγω της επιτήρησής του, κατατρομοκρατώντας με.

​Μάλιστα κάποια στιγμή στις αρχές του καλοκαιριού του έτους 2017, ότε και με τον σύζυγό μου βρισκόμαστε σε κάποιο ιατρικό συνέδριο στην Ρόδο και ενώ κινούμασταν εποχούμενοι στην μοτοσυκλέτα του επί της παραλιακής λεωφόρου, ένα άγνωστο σε εμάς αυτοκίνητομας έκλεισε το δρόμο, με αποτέλεσμα ο σύζυγός μου να χάσει τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, να πέσουμε στο έδαφος και να τραυματιστούμε ελαφρά. Στην συνέχεια το αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε. Μετά από λίγες ημέρες και αφού, είχαμε γυρίσει στην Αθήνα, ο ανωτέρω με συνάντησε κάτω από το ιατρείο μου, και δείχνοντάς μου τον σύζυγό μου σε φωτογραφία που είχε λάβει στο κινητό του τηλέφωνο, μου είπε: «Είδες τι παθαίνει όποιος δεν συνεργάζεται; Φρόντισε την επόμενη φορά να μην έχετε χειρότερη κατάληξη».

Με τον τρόπο αυτό κα Ανακρίτρια, το ανωτέρω πρόσωπο, δηλ. απειλώντας με και εκβιάζοντάς με, έτσι που να έχω καταντήσει άβουλο πλάσμα, στην πραγματικότητα σε όσα μου ζητούσε, μου απέσπασε ένα σύνολο συνταγών αντικαρκινικών φαρμάκων, των οποίων τον ακριβή αριθμό δεν θυμάμαι. Τις συνταγές αυτές, αφού τις εξέδιδα, τις άφηνα σε κλειστούς φακέλους στην είσοδο της πολυκατοικίας του γραφείου μου και δεν γνωρίζω ποιος τις παραλάμβανε μετά, παρ’ όλο που κάποιες στιγμές, προσπάθησα να διαπιστώσω ποιος το έκανε, χωρίς να τα καταφέρω".

ΣΧΟΛΙΑ (17)

Λούλης

Ο δεξιός δεν παύει να σκέφτεται το χρήμα. Ακόμα και ο Κιμ να κυβερνούσε οι δεξιοί δεν θα αποθαρρύνονταν. Θα λύσαγαν όπως και με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Μεγάλο πράμα η συνήθεια.

Συριζαία εκ-βιασθείσα

Με στρίμωξε ένας ψηλός, μελαχρινός, μάλλον Αφρικανός, και μου πήρε το χέρι και το έβαλε στη ζώνη του (!) Ένοιωσα το όπλο του (?)...Τι να κάνω, με την λαχτάρα που πήρα έγραψα δεκάδες πλαστές συνταγές... Κορίτσια μη λέτε τέτοια γιατί θα ξεδιαλέγουν οι Τούρκοι ποιους Αφρικανούς θα μας στέλνουν, και θα το κλείσουμε το μαγαζί...

Τι όπλο;

Θα ήταν κανένα 38άρι ...

Γιώργος

Κακή δικαιολογία της συριζαίας κλέφρας. Πιο καλό θα ακουγόταν αν έλεγε ότι την έβαλαν να το κάνει η Μέρκελ και ο Σόιμπλε

Τσ Τσ!!!

Aυτός ο ψηλός με το μουστάκι έκανε την επιταγή αεροπλανάκι και απειλουσε να την εκτοξεύσει προς το πρόσωπό της αν δεν έκανε ότι της έλεγε..

Steve

Περισσότερο σεναριογράφος πρέπει να είναι κάποιος παρά δικηγόρος γιά να μπορεί να υπερασπιστεί τα διάφορα " λαμόγια ". Να επισημάνουμε ότι τα λαμόγια δεν έχουν άλλη ιδεολογία , παρά την απόκτηση περιουσίας , πασει θυσία....

@Steve

Σωστός, ιδιαίτερα τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ λαμογια που πουλάνε ιδεολογίες και αριστερίστικες παρλαπιπες για να ταΐζουν σανό τον κοσμο και να βουτάνε άφοβα σαν την αριστερή παθολόγο του ΣΥΡΙΖΑ

Άγγελος

"Ήταν ένα ψηλός, μελαμψός άνδρας με μουστάκι." Δεν ξέρω γιατί, αλλά με αυτή την περιγραφή,το μυαλό μου πήγε αμέσως στον Πολάκη. Λέτε;;.

ΨΗΛΟΣ ΑΔΥΝΑΤΟΣ

...ΕΙΠΑΜΕ...ο πολλάκης από τις τσικουδιές κια τα μεζεκλίκια είναι αφρατούλης....

Παρλαπιπες νομικές.

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΟΥ ΙΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΗ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ. «Θα πεις ΟΤΙ σε τρομοκράτησαν». ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΣΕΠΩΝΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΤΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΡΕ ΠΟΠΗ

ΠΟΠΟΥΛΑ,Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ,ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΚΑΗΜΕΝΗ,ΑΝΤΕ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΛΟΓΙΚΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ,ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΠΙΛΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ, Ε!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΑΤΟ.

Πόπη

Ο καρκίνος δεν ρωτούσε τους ασθενείς. Αλλά το χρήμα και τη λαμογιά τη μύριζαν μόνο οι δεξιοί.

Πόπη

Κοντεύουμε να κλάψουμε όλοι οι αριστεροί για τα δεινά που τραβούν οι δεξιοί. Τρομοκρατήθηκε, το αναφέρει 10 φορές σε 5 γραμμές. Γνωρίζουν για τον Γολγοθά αυτό στην οδό Πειραιώς της ΝΔ ;

Δεξιός

Δεν είναι δεξιά η κοπέλα Πόπη, συντρόφισσα είναι...

Δηλωμένη Συριζαια

Η εν λογω Παθολόγος ειναι ενεργό στελεχος και συνδικαΛηστρια του ΣΥΡΙΖΑ και απο τους στενούς συνεργάτες τού Πολάκη στο Λαικο. Πριν αρχίσετε να γραφετε βλακείες, ρωτήστε να μαθαινετε...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tos

Νέα μόδα τα νιόπαντρα ζευγάρια από την Ελλάδα που επιλέγουν την Τουρκία, πληρώνοντας από 2.500 ευρώ και άνω για να φωτογραφηθούν με φόντο τα εθνικά τους σύμβολα και τα σημαντικότερα αξιοθέατα της -Πως αντιδρούν οι ντόπιοι και τι συνέβη όταν ένας Τούρκος έβγαλε μαχαίρι για να τους ληστέψει...

poe-ta1

Στις 11 το συλλαλητήριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, στις 5 το απόγευμα συγκέντρωση ΑΔΕΔΥ και Εργατικού Κέντρου Αθηνών, στις 18:30 η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ - Διαμαρτύρονται για διατάξεις του αναπτυξιακού νομοσχεδίου