Συνελήφθησαν αλλοδαποί με λαθραία στον Προμαχώνα

2404035

Όλα τα λαθραία προϊόντα εστάλησαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, ενώ κατασχέθηκαν τα οχήματα που χρησιμοποίησαν οι δυο αλλοδαποί

Δυο αλλοδαποί που επιχείρησαν να εισάγουν λαθραία προϊόντα από την Βουλγαρία, έπεσαν σε διαφορετικές περιπτώσεις στα χέρια των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα οι οποίοι συνεχίζουν καθημερινά τους ελέγχους για την αντιμετώπιση της λαθρεμπορίας.

Αρχικά, συνελήφθη ένας 50χρονος Ρουμάνος μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο με το οποίο πέρασε τα σύνορα, καθώς διαπιστώθηκε ότι μετέφερε κρυμμένα τρία δοχεία με συνολικά 51 λίτρα πετρελαίου χωρίς να τα δηλώσει κατά την είσοδό του στη χώρα. Στην συνέχεια, συνελήφθη και ένας 43χρονος Βούλγαρος, ο οποίος μετέφερε από την πατρίδα του 60 λαθραία πακέτα τσιγάρων.

Όλα τα λαθραία προϊόντα εστάλησαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, ενώ κατασχέθηκαν τα οχήματα που χρησιμοποίησαν οι δυο αλλοδαποί, οι οποίοι συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

ΚΛΩΝΙΩΤΗΣ

KOBOYME DAXTYLA.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

astynomia-bloko

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που τους μετέφερε δε σταμάτησε σε σήμα των ανδρών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη - Το αυτοκίνητο ανετράπη και έπιασε φωτιά - Απεγκλωβίστηκαν έγκαιρα από αστυνομικούς και πυροσβέστες

3