Συνελήφθησαν αλλοδαποί με λαθραία στον Προμαχώνα

2404035

Όλα τα λαθραία προϊόντα εστάλησαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, ενώ κατασχέθηκαν τα οχήματα που χρησιμοποίησαν οι δυο αλλοδαποί

Δυο αλλοδαποί που επιχείρησαν να εισάγουν λαθραία προϊόντα από την Βουλγαρία, έπεσαν σε διαφορετικές περιπτώσεις στα χέρια των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα οι οποίοι συνεχίζουν καθημερινά τους ελέγχους για την αντιμετώπιση της λαθρεμπορίας.

Αρχικά, συνελήφθη ένας 50χρονος Ρουμάνος μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο με το οποίο πέρασε τα σύνορα, καθώς διαπιστώθηκε ότι μετέφερε κρυμμένα τρία δοχεία με συνολικά 51 λίτρα πετρελαίου χωρίς να τα δηλώσει κατά την είσοδό του στη χώρα. Στην συνέχεια, συνελήφθη και ένας 43χρονος Βούλγαρος, ο οποίος μετέφερε από την πατρίδα του 60 λαθραία πακέτα τσιγάρων.

Όλα τα λαθραία προϊόντα εστάλησαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, ενώ κατασχέθηκαν τα οχήματα που χρησιμοποίησαν οι δυο αλλοδαποί, οι οποίοι συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

ΚΛΩΝΙΩΤΗΣ

KOBOYME DAXTYLA.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

rx_ΕΛΑΣ

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, αποκάλυψε ποιοι του πούλησαν τα μεταλλικά αντικείμενα τα βρέθηκαν στην εταιρεία του