
Καποια στιγμη πρεπει να περασουν στη βουλη το νομοσχεδιο για αναδοχους γονεις και στα φιδια. Τα καυμενα ταλαιπωρουνται
Μεγάλε όλοι μας το ίδιο κάνουμε, αλλά οι ΜΚΟ τα παίρνουν χοντρά για να αμολάνε φίδια, λύκους αρκούδες και μετά σε δουλειά να βρίσκονται. Ο Σόρος πληρώνει για οτιδήποτε αναστατώνει τον κόσμο.
Εθελοντής πιάνει το φίδι και να το τοποθετεί σε ειδική σακούλα προκειμένου να το μεταφέρει στο Κέντρο Περίθαλψης της οργάνωσης για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες,,,,, ,, ,, ,, μπερδεύτηκα στο φίδι η στον εθελοντή οι πρώτες βοήθειες?? Πάντως εγώ οικολόγοι μου όταν το βρω στο χωράφι στον κήπο μου το σκοτώνω χωρίς δεύτερη σκέψη, διώκομαι από τον νόμο???????
ανεγκεφαλοι και απολιτιστοι!!!! α και ρεπορτερ αυτος δεν ειναι ο Σταυρος αλλά ο Στελιος. Επισης η ΔΡΑΣΗ κανει εργο, οποιος θελει μπορει να επισκεφτει τις εγκαταστασεις τους και να το δει αλλά προτρεχουν οι φωστηρες να πουν την κακια τους... σας λυπαμαι