Θρήνος στο Στρατό Ξηράς: Πέθανε από αιμορραγία αρχιλοχίας στην Κω

Θρήνος στο Στρατό Ξηράς: Πέθανε από αιμορραγία αρχιλοχίας στην Κω

Μυστήριο με τα αίτια του θανάτου του 40χρονου στρατιωτικού - Αισθάνθηκε αδιαθεσία και κάλεσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο διέμενε - Μέσα στα αίματα ήταν ο υπαξιωματικός του στρατού που κατέληξε στο νοσοκομείο της Κω

Loxias
Σοκ έχει προκαλέσει στις Ένοπλες δυνάμεις ο θάνατος ενός αρχιλοχία του Στρατού στην Κω. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταμεσονύχτιες ώρες της Κυριακής ο 40χρονος αρχιλοχίας, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του ένιωσε έντονη αδιαθεσία. Ο άτυχος αξιωματικός του στρατού φέρεται να επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο διέμενε, ζητώντας βοήθεια, αφού είχε νιώσει έντονη αδιαθεσία.
Πληροφορίες από στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι ο σπιτονοικοκύρης βρήκε τον 40χρονο στρατιωτικό μέσα στα αίματα. Οι ίδιοι αξιωματικοί σημειώνουν ότι ο θανάσιμος τραυματισμός του αρχιλοχία δεν οφείλεται σε αυτοπυροβολισμό.

Περίπου στις 02:35 τα ξημερώματα της Δευτέρας ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κω με αιμορραγία. Δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή και ο άτυχος αρχιλοχίας εξέπνευσε στς 03:07.

Η ανακοίνωση του Στρατού

«Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι, τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 21 Μαΐου 2018, ο Αρχιλοχίας (ΤΘ) Τ.Δ., άγαμος, που υπηρετούσε σε Μονάδα της 80 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (80 ΑΔΤΕ «ΚΩΣ»), μεταφέρθηκε περί της 0235 με αιμορραγία στο Γενικό Νοσοκομείο της Κω, όπου εξέπνευσε στις 03:07.

Τα αίτια του θανάτου του, διερευνώνται αρμοδίως.

Κλείσιμο
Το ΓΕΣ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης