Δράμα: Συνελήφθη 49χρονος που ετοίμαζε μεγάλη χασισοφυτεία

Δράμα: Συνελήφθη 49χρονος που ετοίμαζε μεγάλη χασισοφυτεία

Καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του 43 δενδρύλλια κάνναβης που είχαν ύψος 0,05 ως 0,45 εκατοστών τα οποία κατασχέθηκαν

Drama-xasisodentra
Σε πρόωρο στάδιο ανάπτυξης βρισκόταν ακόμη η χασισοφυτεία που καλλιεργούσε στην αυλή της κατοικίας του σε ένα χωριό της Δράμας ένας 49χρονος, ο οποίος συνελήφθη μετά την έρευνα που έκαναν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών.

Ο δράστης καλλιεργούσε στον χώρο 43 δενδρύλλια κάνναβης που είχαν ύψος 0,05 ως 0,45 εκατοστών τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που βρέθηκε στο σπίτι του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας. Μαζί του παραπέμφθηκαν με την κατηγορία της καλλιέργειας ναρκωτικών δυο κάτοικοι άλλου χωριού της Δράμας, που και αυτοί καλλιεργούσαν έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,25 ως 0,45 εκατοστών.

*** Ένας 40χρονος Γερμανός που κατοικεί μόνιμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου, καθώς διαπιστώθηκε ότι στο σπίτι του καλλιεργούσε πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,15 εκατοστών. Στην κατοχή του αλλοδαπού κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 18 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική συνταγή γιατρού και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Ένα πλήρες εργαστήριο για την καλλιέργεια κάνναβης με την υδροπονική μέθοδο είχε στήσει ένα ζευγάρι Ελλήνων στο Βόλο, αλλά οι άνδρες της Ασφάλειας που έκαναν έρευνα με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο δεν βρήκαν παρά μόνο έξι γλάστρες χωρίς φυτά και 201 σπόρους ινδικής κάνναβης που δεν είχαν σπείρει ακόμη! Ωστόσο, κατέσχεσαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 64 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη βάρους 1,56 γραμμαρίου, τέσσερα τυποποιημένα ναρκωτικά χάπια και μία ζυγαριά ακριβείας. Ο 56χρονος άνδρας και η 50χρονη γυναίκα συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης