19χρονη από την Πετρούπολη: «Από τη στιγμή που γεννήθηκε το μωρό έπρεπε να το ξεφορτωθώ»

19χρονη από την Πετρούπολη: «Από τη στιγμή που γεννήθηκε το μωρό έπρεπε να το ξεφορτωθώ»

Τι θα υποστηρίξουν μάνα και κόρη στον ανακριτή

19xroni_main01
«Όταν το παιδί γεννήθηκε, αμεσως το είδα σαν εχθρό... Ένιωθα ότι με απειλεί. Ήταν κινδυνος. Ένιωθα την κατακραυγή του κόσμου επάνω μου. Έπρεπε να το ξεφορτωθώ».

Αυτό θα υποστηρίξει, σύμφωνα με πληροφορίες, στον ανακριτή η 19χρονη από την Πετρούπολη, η οποία μαζί με την μητέρα της, κατηγορείται ότι σκότωσε το παιδί της αμέσως μόλις το γέννησε και στη συνέχεια η μητέρα της το πέταξε σε κάδο απορριμάτων στη Πετρούπολη, όπου το βρήκε τον περασμένο Φεβρουάριο ένας ρακοσσυλέκτης!

Η 19χρονη μαζί με την μητέρα της πέρασαν πριν από λίγο την πόρτα του ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία.

Κατά πληροφορίες, η 19χρονη θα υποστηρίξει στην απολογία της, ότι δεν άντεχε την κατακραυγή του κόσμου επειδή θα έφερνε στον κόσμο ενα παιδί χωρίς πατέρα.

Ακόμη, θα αναφέρει πως έβλεπε το μωρό σαν κίνδυνο και ένιωθε ντροπή. Όπως αναμένεται να πει για το λογο αυτό αμεσως μολις το γέννησε είχε πάρει την απόφαση να το «διώξει» από κοντά της, να το ξεφορτωθεί.

Η 19χρονη όπως και προνακριτικά θα ομολογήσει πως εκείνη σκότωσε το νεογέννητο παιδί της, προσπαθώντας προφανώς να απαλλάξει την μητέρα της από την κατηγορία, της συνεργειας σε ανθρωποκτονία.

«Ένιωθα πανικό, φόβο, ντροπή. Την ημέρα του τοκετού πονούσα πολύ. Είπα στον αδελφό μου ότι πονάω και μου είπε ότι θα φέρει τον γιατρο. Ένιωσα έντρομη, και του ειπα να μην τον φέρει, γιατί το πρόβλημα ήταν μια κύστη και πέρασε» φέρεται να λέει η 19χρονη.

Οσο για την ασταθή ερωτική ζωή της, θα υποστηρίξει, πως μέσα από αυτή ένιωθε αποδεκτή. Θα αναφέρει πως επειδή ήταν πολύ παχουλή, της έκαναν μπουλινγκ, και πως μέσα από τις εφήμερες σχέσεις επιβεβαιωνόταν.

Νωρίτερα, στον ανακριτή κατέθεσε ο αδελφός της 19χρονης, ο οποίος φέρεται να εξέφρασε την συμπαράστασή του στις δυο γυναίκες, δηλαδή την μητέρα του και την αδελφή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης