Κοζάνη: Έκρυβε άλλα 20 κιλά χασίς ο Αλβανός που μετέφερε 31!

Κοζάνη: Έκρυβε άλλα 20 κιλά χασίς ο Αλβανός που μετέφερε 31!

Κάθε άλλο παρά περιστασιακός εισαγωγέας ναρκωτικών ήταν ο 33χρονος που συνελήφθη την Τρίτη 

Kastoria-xasis
Κάθε άλλο παρά περιστασιακός εισαγωγέας ναρκωτικών ήταν ο 33χρονος Αλβανός που είχε συλληφθεί την Τρίτη σε μια περιοχή της Κοζάνης, με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του γεμάτο με 32 κιλά χασίς που είχε παραλάβει από συμπατριώτες του στα σύνορα. Στο σπίτι του βρέθηκαν άλλα 20 κιλά και συνελήφθη η 31χρονη ομοεθνής φίλη του!

Ο νεαρός αλλοδαπός είχε πέσει σε μπλόκο της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Καστοριάς και στο αυτοκίνητό του είχαν βρεθεί δύο ταξιδιωτικοί σάκοι οι οποίοι περιείχαν 30 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 30 κιλών και 640 γραμμαρίων. Όταν διαπιστώθηκε ότι κατοικούσε στη Θεσσαλονίκη, οι άνδρες της Δίωξης ζήτησαν από τους συναδέλφους του της Ασφάλειας Λευκού Πύργου να ερευνήσουν την κατοικία του.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν εκεί άλλες 19 πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν 19 κιλά και 841 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά κι έτσι πέρασαν χειροπέδες στην 31χρονη σύντροφο και συγκάτοικο του δράστη. Και αυτή, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς με την ίδια κατηγορία για διακίνηση ναρκωτικών που αντιμετωπίζει ο 33χρονος, ενώ εξετάζεται αν πριν από το φορτίο με τα συνολικά 50 κιλά και 481 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης είχαν εισάγει και άλλα ναρκωτικά στη χώρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης