Φλώρινα: Βρετανός μετέφερε παράνομα μετανάστες με τροχόσπιτο

Φλώρινα: Βρετανός μετέφερε παράνομα μετανάστες με τροχόσπιτο

 Μέσα στο ρυμουλκούμενο βρήκαν τέσσερις επιβάτες, που επιχειρούσαν να φύγουν από την Ελλάδα όπου είχαν έρθει παράνομα - Συνελήφθησαν όλοι 

astyn
“Αρχοντικές” διακοπές με τροχόσπιτο έκανε στην Ελλάδα ένας νεαρός Βρετανός, αλλά είπε να βγάλει και τα έξοδά του μεταφέροντας... μη νόμιμους μετανάστες προς στα Σκόπια, φυσικά με το αζημίωτο! Ωστόσο, δεν πρόλαβε να περάσει τα σύνορα καθώς καραδοκούσαν οι άστυνομικοί.

Οι άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας θεώρησαν ύποπτο τον 32χρονο από το Ηνωμένο Βασίλειο που ρυμουλκούσε το τροχόσπιτο με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του σε περιοχή της Φλώρινας και τον σταμάτησαν για να κάνουν έλεγχο. Μέσα στο ρυμουλκούμενο βρήκαν τέσσερις επιβάτες, που όμως δεν έκαναν τουρισμό αλλά επιχειρούσαν να φύγουν από την Ελλάδα όπου είχαν έρθει παράνομα!

Οι τέσσερις Ιρακινοί συνελήφθησαν μαζί με τον 32χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας και του απαγγέλθηκε κατηγορία για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών σε βαθμό κακουργήματος, ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο και το τροχόσπιτό του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης