ΕΥΑΘ: Αν το νερό είναι καθαρό, μετά τις 19.00 θα γίνει η υδροδότηση της Θεσσαλονίκης

ΕΥΑΘ: Αν το νερό είναι καθαρό, μετά τις 19.00 θα γίνει η υδροδότηση της Θεσσαλονίκης

Από το αντλιοστάσιο Δενδροποτάμου - Υπό την προυπόθεση ότι το νερό πληροί τους όρους της ισχύουσας νομοθεσίας για την ποιότητα νερού ανθρώπινης κατανάλωσης

c430a606bedcfd896bc90bfc6b73cbde_XL
Λίγο μετά τις 7 μ.μ. θα ξεκινήσει η τροφοδοσία της πόλης με νερό από το αντλιοστάσιο Δενδροποτάμου, εφόσον εξακολουθεί να πληροί τους όρους της ισχύουσας νομοθεσίας για την ποιότητα νερού ανθρώπινης κατανάλωσης μετά και την επαναληπτική εξέτασή τους, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση της η ΕΥΑΘ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λίγο μετά τις 7 μ.μ. θα ξεκινήσει η τροφοδοσία της πόλης με νερό από το αντλιοστάσιο Δενδροποτάμου, εφόσον εξακολουθεί να πληροί τους όρους της ισχύουσας νομοθεσίας για την ποιότητα νερού ανθρώπινης κατανάλωσης μετά και την επαναληπτική εξέτασή τους.

Με την έναρξη της σχετικής διαδικασίας στο αντλιοστάσιο Δενδροποτάμου θα υδροδοτηθεί άμεσα το κέντρο της Θεσσαλονίκης, που παραμένει από χτες χωρίς νερό, ενώ και στις περιοχές στις οποίες υπήρξε σήμερα προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης (Συκιές, Εύοσμος, Ωραιόκαστρο, Σταυρούπολη κ.λπ.) θα εξομαλυνθεί σταδιακά η κατάσταση, δεδομένου ότι οι δεξαμενές τροφοδοσίας είναι ήδη γεμάτες.

Επαναλαμβάνεται ότι η υδροδότηση της πόλης καθυστέρησε ακριβώς για να διασφαλιστεί ότι η ποιότητα νερού είναι σε κάθε περίπτωση η ενδεδειγμένη, κατά συνέπεια δεν τίθεται κανένα θέμα ασφάλειας του νερού που φτάνει στις βρύσες των Θεσσαλονικέων».

Πηγή: Thestival.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης