Επεισόδια έξω από το υπουργείο Παιδείας

Επεισόδια έξω από το υπουργείο Παιδείας

Οι εκπαιδευτικοί που είχαν συγκεντρωθεί συγκρούστηκαν με τους άνδρες των ΜΑΤ...

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το υπουργείο Παιδείας, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης εκπαιδευτικών που ζητούν μαζικούς μόνιμους διορισμούς.

Οι συγκεντρωθέντες εκπρόσωποι της Συντονιστικής Επιτροπής Διοριστέων εκπαιδευτικών και της Πανελλαδικής Γραμματείας Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Γονέων και των Ομοσπονδιών γονέων Αθήνας Πειραιά και Αττικής ήρθαν αντιμέτωποι με άνδρες των ΜΑΤ, την ώρα που επιχείρησαν να παραβιάσουν την καγκελόπορτα του υπουργείου.

Ο υφυπουργός Παιδείας Γιάννης Πανάρετος κατέβηκε από το γραφείο του και προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, καθώς οι συγκεντρωθέντες συγκρούονταν με τους άνδρες των ΜΑΤ.

Λίγο αργότερα, τα πνεύματα ηρέμησαν και εκπρόσωποι των διαδηλωτών υπέβαλαν το αίτημα τους στην υφυπουργό Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

hel0

Οι βατραχάνθρωποι της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών ανέσυραν τις σορούς του Έλληνα χειριστή και των δύο Ρώσων επιβατών – Το ελικόπτερο απογειώθηκε, προσέκρουσε σε καλώδια, ακολούθησε έκρηξη και πτώση στο νερό

2
DEI_logariasmo1

Δεκάδες πελάτες της επιχείρησης δέχονται τηλέφωνα από δικηγορικά γραφεία για να προχωρήσουν στην εξόφληση του ποσού – Τα τηλέφωνα αφορούν και σε ποσά που υπερβαίνουν μόλις τα 500 ευρώ

3