Ζάκυνθος: Αδέλφια πυροβόλησαν και σκότωσαν σκύλο

Ζάκυνθος: Αδέλφια πυροβόλησαν και σκότωσαν σκύλο

Η εν ψυχρώ εκτέλεση του άτυχου τετράποδου έγινε την Παρασκευή στην περιοχή του Λαγανά, μπροστά στα μάτια αρκετών μαρτύρων που έσπευσαν να υποβάλλουν καταγγελία σε βάρος των δύο δραστών

zak
Διαγωνισμό… απανθρωπιάς έκαναν δυο αδέλφια ηλικίας 73 και 63 χρόνων στην Ζάκυνθο, που έβαλαν και τα δυο στο σημάδι έναν σκύλο και άρχισαν να τον πυροβολούν με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα!

Η εν ψυχρώ εκτέλεση του άτυχου τετράποδου έγινε την Παρασκευή στην περιοχή του Λαγανά, μπροστά στα μάτια αρκετών μαρτύρων που έσπευσαν να υποβάλλουν καταγγελία σε βάρος των δύο δραστών. Αρχικά, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν, ωστόσο τους πέρασαν χειροπέδες την Κυριακή, λίγο πριν εκπνεύσει το αυτόφωρο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία των δυο αδελφών, κατασχέθηκαν ένα κυνηγητικό όπλο και ένα αεροβόλο τα οποία κατείχαν χωρίς νόμιμες άδειες. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που τους άσκησε δίωξη για παραβάσεις του νόμου για τα ζώα συντροφιάς και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ τους επιβλήθηκε και το προβλεπόμενο «τσουχτερό» διοικητικό πρόστιμο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης