Κραυγή αγωνίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών - Στον «αέρα» τα χειρουργεία

surgery

Ο διευθυντής του χειρουργικού τομέα  τονίζει ότι η αναβολή των επεμβάσεων έχει εξελιχθεί σε χρόνιο πρόβλημα, λόγω έλλειψης εντατικής φροντίδας

Στον «αέρα» παραμένουν τα χειρουργεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, με τον διευθυντή του χειρουργικού τομέα Παναγιώτη Μέγα να ζητά ενημέρωση απο την διοίκηση σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί για την επίλυση του σοβαρού προβλήματος που εχει προκύψει.

Μεταξύ άλλων τονίζει ότι έχει εξελιχθεί σε χρόνιο το πρόβλημα της αναβολής επεμβάσεων, λόγω έλλειψης εντατικής φροντίδας.

Ολόκληρη η επιστολή του Παναγιώτη Μέγα

«Ο Πανεπιστημιακός Χειρουργικός Τομέας, στην υπ΄αριθ. 9/2-5-2018 συνεδρίασή του, αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει τη βαθιά ανησυχία του για το χρόνιο πρόβλημα αναβολής χειρουργικών επεμβάσεων, λόγω νοσηλείας στην ανάνηψη διασωληνωμένων ασθενών, οι οποίοι όφειλαν να νοσηλεύονται στη ΜΕΘ και να διαμαρτυρηθεί έντονα στη διοίκηση του ΠΓΝΠ για την κατάσταση την οποία βιώνουμε, οι ασθενείς και οι γιατροί.

Το συγκεκριμένο φαινόμενο επαναλαμβάνεται συχνότατα τους τελευταίους μήνες, χωρίς να έχει δοθεί οριστική λύση, με σημαντικότερο αποτέλεσμα την ταλαιπωρία πολλών ασθενών, οι οποίοι προσέρχονται, από διάφορα μέρη της χώρας, με σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία δεν επιλύονται.


Παρακαλώ να μας ενημερώσετε για τις ενέργειες, στις οποίες έχετε προβεί, σχετικά με την αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού προβλήματος, προκειμένου να ενημερωθούν οι ασθενείς και το κοινωνικό σύνολο.

Ο διευθυντής
του Χειρουργικού Τομέα
καθηγητής Παναγιώτης Μέγας»

Πηγή: patrastimes.gr

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Παλι το Ρομποτ

Τι ειπαμε ότι ψηφησατε εκει στην Πατρα??????? χαχαχα θα τον πιειτε μεχρι τελευταιο ποτηρι τον Συριζα συντροφια…..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης