ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Κραυγή αγωνίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών - Στον «αέρα» τα χειρουργεία

Κραυγή αγωνίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών - Στον «αέρα» τα χειρουργεία

Ο διευθυντής του χειρουργικού τομέα  τονίζει ότι η αναβολή των επεμβάσεων έχει εξελιχθεί σε χρόνιο πρόβλημα, λόγω έλλειψης εντατικής φροντίδας

surgery
Στον «αέρα» παραμένουν τα χειρουργεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, με τον διευθυντή του χειρουργικού τομέα Παναγιώτη Μέγα να ζητά ενημέρωση απο την διοίκηση σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί για την επίλυση του σοβαρού προβλήματος που εχει προκύψει.

Μεταξύ άλλων τονίζει ότι έχει εξελιχθεί σε χρόνιο το πρόβλημα της αναβολής επεμβάσεων, λόγω έλλειψης εντατικής φροντίδας.

Ολόκληρη η επιστολή του Παναγιώτη Μέγα

«Ο Πανεπιστημιακός Χειρουργικός Τομέας, στην υπ΄αριθ. 9/2-5-2018 συνεδρίασή του, αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει τη βαθιά ανησυχία του για το χρόνιο πρόβλημα αναβολής χειρουργικών επεμβάσεων, λόγω νοσηλείας στην ανάνηψη διασωληνωμένων ασθενών, οι οποίοι όφειλαν να νοσηλεύονται στη ΜΕΘ και να διαμαρτυρηθεί έντονα στη διοίκηση του ΠΓΝΠ για την κατάσταση την οποία βιώνουμε, οι ασθενείς και οι γιατροί.

Το συγκεκριμένο φαινόμενο επαναλαμβάνεται συχνότατα τους τελευταίους μήνες, χωρίς να έχει δοθεί οριστική λύση, με σημαντικότερο αποτέλεσμα την ταλαιπωρία πολλών ασθενών, οι οποίοι προσέρχονται, από διάφορα μέρη της χώρας, με σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία δεν επιλύονται.


Παρακαλώ να μας ενημερώσετε για τις ενέργειες, στις οποίες έχετε προβεί, σχετικά με την αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού προβλήματος, προκειμένου να ενημερωθούν οι ασθενείς και το κοινωνικό σύνολο.

Κλείσιμο
Ο διευθυντής
του Χειρουργικού Τομέα
καθηγητής Παναγιώτης Μέγας»

Πηγή: patrastimes.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης