Στους συμβολαιογράφους για τους πλειστηριασμούς ο υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος

e-pleistiriasmoi

Ενημερώθηκε για τις τεχνικές λεπτομέρειες αναφορικά με τη διαδικασία, καθώς και για το ύψος των συναλλαγών, αλλά και για την πορεία των πλειστηριασμών

Για τον τρόπο διεξαγωγής των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ενημερώθηκε σήμερα, ο υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Θεόδωρος Μητράκος ο οποίος επισκέφτηκε τα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου, κατόπιν δικού του αιτήματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του εν λόγω Συμβολαιογραφικού Συλλόγου ο υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας ενημερώθηκε για τις τεχνικές λεπτομέρειες αναφορικά με τη διαδικασία διενέργειας των πλειστηριασμών, ενώ παράλληλα του δόθηκαν οι απαραίτητες πληροφορίες για το ύψος των συναλλαγών, αλλά και για την πορεία των πλειστηριασμών.

Οι συμβολαιογράφοι έκαναν επίδειξη της ηλεκτρονικής πλατφόρμας διεξαγωγής των πλειστηριασμών στον κ. Μητράκο και του εξήγησαν αναλυτικά τα στοιχεία που κοινοποιούνται, ώστε να είναι πλήρως ενημερωμένοι οι ενδιαφερόμενοι, καθώς και τις τεχνικές δικλείδες που διασφαλίζουν την αξιοπιστία και διαφάνεια του συστήματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κ. Μητράκος εξήρε τον ρόλο του συμβολαιογραφικού επαγγέλματος στην δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία και την πολύτιμη συνδρομή των συμβολαιογράφων στη θωράκιση του χρηματοπιστωτικού συστήματος της χώρας.

Από την πλευρά του ο κ. Μητράκος, πάντα κατά την ανακοίνωση, «εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη συνεργασία των συμβολαιογράφων που βασίζεται στον σεβασμό του Ελληνικού Συντάγματος και στις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης».

Ο υποδιοικητής της ΤτΕ, Θεόδωρος Μητράκος

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης