Πρόεδρος Συμβουλίου κατά του Ρατσισμού: Αποτροπιασμός για την βεβήλωση εβραϊκών τάφων

evraiko

Γιαννακάκη: Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό για την βεβήλωση εβραϊκών τάφων


Τον απερίφραστο αποτροπιασμό εκφράζει η γενική γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης και πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας Μαρία Γιαννακάκη, για την βεβήλωση εβραϊκών τάφων στο 3ο Νεκροταφείο Νίκαιας.

Παράλληλα, η κυρία Γιαννακάκη επισημαίνει ότι «η παρούσα Κυβέρνηση έχει δείξει έμπρακτα ότι μία είναι η θέση της απέναντι στο ρατσισμό και τη ρατσιστική βία: μηδενική ανοχή» και προσθέτει: «Τέτοια περιστατικά μίσους, όπως και αυτά που διαδραματίστηκαν πρόσφατα στη Μυτιλήνη, αφορούν κάθε πολίτη, καθώς βάλλουν κατά της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και πλήττουν την κοινωνία στο σύνολό της».

Τέλος, σημειώνει η γ.γ.: «Στεκόμαστε απέναντι στο ρατσισμό και στο πλάι της εβραϊκής κοινότητας και καλούμε όλους τους πολίτες και τις συλλογικότητες κάθε μορφής να κάνουν το ίδιο».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Γιάννης

Φυσικά καταδικάζουμε τον ρατσισμό ΑΠΟ ΟΛΕΣ τις πλευρές. Ακόμη και αυτών που φοράνε τα τραπεζομάντηλα και θέλουν να αφανίσουν το κράτος του Ισραήλ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

bluehorizon-bluegalaxy

Από την πρόσκρουση των δύο πλοίων δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός ενώ μετά από επιθεώρηση από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα τα δύο πλοία αναχώρησαν για τους προορισμούς τους