Συλλήψεις για χασίς και δενδρύλλια κάνναβης

Συλλήψεις για χασίς και δενδρύλλια κάνναβης

Σε σπίτι στη Ρόδο βρέθηκαν αποξηραμένα κλαδιά κάνναβης βάρους 649 γραμμαρίων και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 48 γραμμαρίων τοποθετημένη σε δύο πλαστικές συσκευασίες οι οποίες κατασχέθηκαν

xasis
Την χασισοφυτεία που είχαν πληροφορίες ότι καλλιεργεί ένας 36χρονος Έλληνας αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στη Ρόδο, καθώς δεν την βρήκαν όταν έκαναν έρευνα στην κατοικία του. Παρ’ όλα αυτά, όσα βρήκαν ήταν αρκετά για να τον συλλάβουν.

Συγκεκριμένα, στο σπίτι βρέθηκαν αποξηραμένα κλαδιά κάνναβης βάρους 649 γραμμαρίων και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 48 γραμμαρίων τοποθετημένη σε δύο πλαστικές συσκευασίες οι οποίες κατασχέθηκαν. Ο 36χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Σε ένα οικόπεδο δίπλα στο σπίτι του στη Δράμα καλλιεργούσε τέσσερα νεαρά χασισόδεντρα ύψους 0,20 ως 0,40 εκατοστών ένας 56χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Στην κατοχή του κατασχέθηκε και μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης