Κρήτη: Ο… «σαμουράι» κι ο φίλος του θα πωλούσαν τρία κιλά χασίς!

Κρήτη: Ο… «σαμουράι» κι ο φίλος του θα πωλούσαν τρία κιλά χασίς!

Οι αρχές ακινητοποίησαν τα αυτοκίνητα που επέβαιναν και εντόπισαν τα ναρκωτικά – Στο σπίτι του ενός κατασχέθηκαν 100 σφαίρες κι ένα σπαθί τύπου «σαμουράι»

samourai_1
Αποτελεσματική ήταν η συντονισμένη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών, που έστησε διπλή ενέδρα σε μια περιοχή του Δήμου Ηρακλείου για να συλλάβει δυο νεαρούς Έλληνες για τους οποίους υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινούσαν μεγάλες ποσότητες χασίς.

Όταν ακινητοποιήθηκαν τα Ι.Χ. αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν οι ύποπτοι ηλικίας 26 και 32 χρόνων, βρέθηκαν στο εσωτερικό τους δύο συσκευασίες με συνολικά τρία κιλά και 100 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Οι δυο νεαροί συνελήφθησαν και τα δύο αυτοκίνητα κατασχέθηκαν ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών.

Στη συνέχεια, ερευνήθηκαν τα σπίτια τους και σε αυτό του 32χρονου κατασχέθηκαν 100 σφαίρες και ένα σπαθί τύπου «σαμουράι» με λάμα μήκους 0,68 εκατοστών! Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, όπως και ο 26χρονος, αλλά και με την πρόσθετη κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής.

*** Για παράνομη οπλοκατοχή συνελήφθη και ένας 34χρονος Έλληνας, όταν έγινε έρευνα στο σπίτι του στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Ασφαλείας και βρέθηκε ένα πιστόλι με γεμιστήρα το οποίο κατασχέθηκε και εστάλη για βαλλιστική εξέταση. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

samourai
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης