Καρδίτσα: Διακινούσαν εκατοντάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων με Ι.Χ.

Καρδίτσα: Διακινούσαν εκατοντάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων με Ι.Χ.

Ο 47χρονος οδηγός και ο 18χρονος συνεπιβάτης συνελήφθησαν μετά τον έλεγχο που έγινε στο όχημα, όπου βρέθηκαν 1.500 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης

006ceeef55784f
Το μπλόκο που είχαν στήσει στους Σοφάδες Καρδίτσας οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., οδήγησε στην σύλληψη δυο Πακιστανών που ετοιμάζονταν να «σπρώξουν» στην τοπική αγορά εκατοντάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων, τα οποία μετέφεραν με το Ι.Χ. αυτοκίνητο του ενός.

Ο 47χρονος οδηγός και ο 18χρονος συνεπιβάτης συνελήφθησαν μετά τον έλεγχο που έγινε στο όχημα, όπου βρέθηκαν 1.500 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης. Τα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Τρικάλων για τον υπολογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων, ενώ κατασχέθηκε και το Ι.Χ. αυτοκίνητο. Οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

*** Στη Λαμία, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας Έλληνας μετά από έρευνες που έγιναν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαινε και στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν συνολικά τρία κιλά και 300 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και 90 λαθραία πακέτα τσιγάρων τα οποία κατασχέθηκαν.

*** Στη Χαλκίδα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκαναν έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν δύο Πακιστανοί και βρήκαν στο χώρο των αποσκευών 670 λαθραία πακέτα τσιγάρων, καθώς και ένα κιλό και 550 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού τα οποία κατασχέθηκαν. Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και διαπιστώθηκε ότι ο ένας βρισκόταν παράνομα στη χώρα.

*** Στο Δήλεσι Βοιωτίας, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. έκαναν έρευνα στην κατοικία ενός Έλληνα και βρήκαν 400 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 950 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού, ενώ κατέσχεσαν ακόμη ένα περίστροφο κρότου και 680 ευρώ.

*** Στην ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας στην Εύβοια, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας Έλληνας, όταν στην κατοχή του βρέθηκε μία συσκευασία που περιείχε 134 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και κατασχέθηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης