Κτηνοτρόφος έκρυβε στο μαντρί χασίς και σφαίρες

Κτηνοτρόφος έκρυβε στο μαντρί χασίς και σφαίρες

Σε βάρος του κτηνοτρόφου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας

karditsa
Η νυχτερινή «επίσκεψη» στο σπίτι ενός 38χρονου κτηνοτρόφου στην Καρδίτσα, δεν ήταν ιδιαίτερα... φιλική καθώς βρέθηκε αμέσως σιδηροδέσμιος από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι είχαν ήδη κάνει έρευνες με εκπαιδευμένο σκύλο στο ποιμνιοστάσιό του και είχαν βρει αυτά που έκρυβε.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, ο τετράποδος ανιχνευτής ξετρύπωσε δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 24 γραμμαρίων, άλλη μία συσκευασία με μικροποσότητα σπόρων κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Αλλά και οι αστυνομικοί ανακάλυψαν κρυμμένα δυο κουτιά με 78 σφαίρες τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.

Σε βάρος του κτηνοτρόφου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση εξετάζοντας αν εμπλέκεται και σε άλλες παρανομίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης