Βίντεο: Κτηνοτρόφοι αποκάλεσαν «ανίκανο» τον Αποστόλου και ζήτησαν την παραίτησή του

Βίντεο: Κτηνοτρόφοι αποκάλεσαν «ανίκανο» τον Αποστόλου και ζήτησαν την παραίτησή του

Διαμαρτυρία κτηνοτρόφων για την πολιτική του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης – Ένταση ανάμεσα στο γραμματέα της νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ και τους αγρότες

agrotes_apostolou
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν δεκάδες κτηνοτρόφοι απ' όλη τη χώρα στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, πολύ κοντά στο ξενοδοχείο που βρισκόταν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, για το συνέδριο του Economist.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, που δημοσιεύει και το σχετικό υλικό, οι κτηνοτρόφοι εξαπέλυσαν μύδρους κατά του κ. Αποστόλου, με κύρια διαμαρτυρία την ελεύθερη πτώση στην τιμή του αιγοπρόβειου γάλακτος. Παράλληλα, ως συμβολική πράξη διαμαρτυρίας μοίραζαν γάλα στους διερχόμενους πολίτες.

Μάλιστα, οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν την παραίτηση του κ. Αποστόλου από το αξίωμά του, αφού τον χαρακτήρισαν «ανίκανο και αναποτελεσματικό».

Ένταση και φραστικό επεισόδιο

Στην κινητοποίηση υπήρξε ένταση, ενώ σημειώθηκε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στους κτηνοτρόφους και το γραμματέα της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέτρου Παπαγεωργίου, ο οποίος μετέβη στο σημείο προκειμένου να μεσολαβήσει ώστε ο κ. Αποστόλου να συναντηθεί μαζί τους. Μέχρι στιγμής άγνωστο παραμένει αν τελικά θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση.

Παράλληλα, οι κτηνοτρόφοι στράφηκαν και κατά του πρωθυπουργού, που αρνήθηκε να τους δει παρά τα αιτήματα που έχουν υποβάλλει.


Κλείσιμο


agrotes_apostolou_1
agrotes_apostolou_2
agrotes_apostolou_3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης