Πάτρα: Διέθετε προς πώληση λαθραία τσιγάρα και καπνό

Πάτρα: Διέθετε προς πώληση λαθραία τσιγάρα και καπνό

Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

tsigara
Στα χέρια αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έπεσε ένας 33χρονος Πακιστανός στην Πάτρα, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκαν 210 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 16 συσκευασίες λαθραίου καπνού που ετοιμαζόταν να διαθέσει προς πώληση.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ τα λαθραία είδη κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι.

*** Στους Ευζώνους, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Καταπολέμησης Διασυνοριακού Εγκλήματος ένας 51χρονος Έλληνας όταν, κατά τον έλεγχο που έγινε στο όχημα που οδηγούσε, βρέθηκαν κρυμμένα 69 πακέτα τσιγάρων και 13 συσκευασίες καπνού που είχε εισάγει λαθραία. Τα καπνικά προϊόντα , όπως και το όχημα του δράστη που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

*** Στη νέα εθνική οδό Πατρών- Πύργου, στο ύψος της Νέας Μανωλάδας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου, ένας 50χρονος Αλβανός που είχε μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε δύο συσκευασίες με ένα κιλό και 13 γραμμάρια λαθραίου καπνού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης