«Μπαράζ» συλλήψεων στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

AERODROMIO-HRAKLEIOY

Oι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν 14 άτομα για πλαστογραφία ταξιδιωτικών εγγράφων σε διάστημα εννέα ημερών 

Δεν έχουν τέλος οι συλλήψεις ατόμων που μένουν παράνομα στην χώρα και επιχειρούν να φύγουν, μέσω του αεροδρομίου Ηρακλείου, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Από τις 22 έως τις 30 Απριλίου οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν 14 ακόμα άτομα που ήθελαν να ταξιδέψουν σε χώρες της Ευρώπης δείχνοντας όμως πλαστά έγγραφα.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για εφτά γυναίκες και εφτά άνδρες ηλικίας από 18 έως 47 ετών από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, το Ιράν, την Ερυθραία, την Συρία και την Σομαλία.

Οι 14 αλλοδαποί ήθελαν να ταξιδέψουν προς Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ουγγαρία και Βέλγιο ωστόσο κατά τον έλεγχο έδειξαν στις αρχές πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γερμανίας, Σομαλίας, Συρίας, Ερυθραίας, Ιταλίας, Γαλλίας, Τσεχίας, Πορτογαλίας, Αλβανίας, Βουλγαρίας και Κορέας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Πηγή:  Cretapost.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

20595882

Η πρώτη πανσέληνος του έτους συνδυάστηκε με μια ολική έκλειψη Σελήνης, ενώ ταυτόχρονα το φεγγάρι βρισκόταν στο κοντινότερο σημείο της τροχιάς του από τη Γη (στο περίγειο) και έτσι φαινόταν πιο μεγάλο και φωτεινό, αλλά και πιο σκουροκόκκινο λόγω της έκλειψης