Αχτσιόγλου και Μπαλαούρας λένε «Yes We Can-nabis»

Αχτσιόγλου και Μπαλαούρας λένε «Yes We Can-nabis»

Στελέχη της κυβέρνησης συζήτησαν για τα οφέλη της ευφορικής και ψυχαγωγικής κάνναβης στην διημερίδα "YES WE CAN-NABIS" της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

IMG_4400
Η υπουργος εργασιας Εφη Αχτσιογλου, ο υπουργος υγειας Ανδρεας Ξανθος , ο βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ Μακης Μπαλαουρας και πολλα στελέχη της κυβέρνησης συζήτησαν για τα οφέλη της ευφορικής και ψυχαγωγικής κάνναβη στην Διημερίδα "YES WE CAN-NABIS" της Νεολαία Συριζα που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο ΣΠΟΥΤΝΙΚ.

IMG_4404


Οι ομιλητές της Διημερίδας αναφέρθηκαν στην καλλιέργεια ιατρικης κανναβης και τον σημαντικο ρόλο που εχει στο νέο μοντέλο βιομηχανικής ανασυγκρότησης τονιζοντας πως αποτελεί ταυτόχρονα δικαίωμα για τον κάθε ασθενή να εχει αξιοπρεπή προςβαση στο φαρμακο και τη θεραπεία του. Για πρώτη φορά έπεσε στο τραπέζι και το θεμα της ψυχαγωγικης κανναβης. Ο βοτλευτης του ΣΥΡΙΖΑ Μακης Μπαλαουρας μίλησε για τον «δαίμονα και την απαγόρευση του», που σύμφωνα με τα στελέχη της κυβερνησης πρέπει να αντιμετωπιστεί αφού η ανεξέλεγκτη και παράνομη διακίνηση εχει λάβει επικίνδυνες διαστάσεις.

IMG_4407


Οι παρευρισκόμενοι ήρθαν σε επαφή με πολυάριθμα προϊόντα που παράγονται από κλωστική κάνναβη και ενημερώθηκαν απο εκπροσώπους των αρμόδιων φορέων, συλλογικότητες, επιστήμονες.

Κλείσιμο
IMG_4406
IMG_4405
IMG_4408

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης