Οικιακή βοηθός με... μακριά χέρια συνελήφθη στο Αιτωλικό

Οικιακή βοηθός με... μακριά χέρια συνελήφθη στο Αιτωλικό

Η 38χρονη Ελληνίδα ομολόγησε ότι έκλεψε 800 ευρώ από την εργοδότριά της

aitoliko
Η ιδιοκτήτρια ενός σπιτού στην περιοχή του Αιτωλικού στάθηκε τυχερή, γιατί αντιλήφθηκε σχεδόν αμέσως ότι τα χρήματα που είχε κρυμμένα για ώρα ανάγκης έκαναν φτερά και αμέσως υποψιάστηκε την οικιακή βοηθό που είχε προσλάβει για να την βοηθήσει στο καθάρισμα.

Αμέσως ειδοποίησε τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι ανέκριναν την 38χρονη Ελληνίδα που δεν άργησε να ομολογήσει ότι εκείνη έβαλε “χέρια” στα 800 ευρώ της εργοδότριάς της. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, αλλά τα κλεμμένα χρήματα δεν βρέθηκαν για να αποδοοθούν στην δικαιούχο.

*** Οι κάμερες ασφαλείας μιας περιοχής στην Πάτρα κατέγραψαν το νεαρό που κατάφερε να διαρρήξει δύο σπίτια και ένα αυτοκίνητο μέσα σε λίγα λεπτά και να εξαφανιστεί τρέχοντας! Οι αστυνομικοί που έχουν στην διάθεσή τους την φωτογραφία του, τον αναζητούν παντού.

*** Πάλι στην Πάτρα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας αναζητούν και έναμ 33χρονο Έλληνα, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, επειδή το μεσημέρι της Τρίτης διέρρηξε ένα σπίτι στην πόλη και άρπαξε διάφορα κοσμήματα.

*** Στο Βαθύ της Σάμου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 28χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έκλεψε από έναν 20χρονο αλλοδαπό ένα κινητό και μικρό χρηματικό ποσό. Στην κατοχή του βρέθηκε μέρος των χρημάτων και το κινητό.

*** Πάλι στο Βαθύ της Σάμου, οι άνδρες της Ασφαλείας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος ενός 22χρονου αλλοδαπού που είχε κλέψει πριν από 15 ημέρες το ποδήλατο μιας 49χρονης, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης