Συνελήφθησαν με κλεμμένα καυσόξυλα στην Φαιστό

Συνελήφθησαν με κλεμμένα καυσόξυλα στην Φαιστό

Οι δύο 21χρονοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για κλοπή, ενώ η κλεμμένη ξυλεία αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της

4ee903e620
Σαν κύριοι μετέφεραν με το αγροτικό φορτηγάκι τους στο Ηράκλειο πλήθος από καυσόξυλα δύο 21χρονοι Έλληνες, αλλά όταν τους σταμάτησαν αστυνομικοί για τυπικό έλεγχο τα… έχασαν και έλεγαν άλλα ο ένας κι άλλα ο άλλος για την προέλευση της ξυλείας!

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Φαίστου τους προσήγαν στο τμήμα για προανάκριση, κατά την διάρκεια της οποίας αποκαλύφθηκε ότι λίγο νωρίτερα οι νεαροί είχαν «βουτήξει» τα καυσόξυλα από το αγροτεμάχιο ενός 53χρονου! Έτσι, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για κλοπή, ενώ η κλεμμένη ξυλεία αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

*** Στις αγροτικές περιοχές της Θήβας, οι "κυνηγοί" χαλκού έχουν προκαλέσει απόγνωση στους αγρότες, καθώς ρημάζουν τους μετασχηματιστές με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ρεύμα για να τροφοδοτεί τους αρδευτικούς μηχανισμούς στα χωράφια τους. Μόνο τη νύχτα της Δευτέρας, οι άγνωστοι δράστες κατέστρεψαν τρεις μετασχηματιστές στην περιοχή Χαραϊντίνι και άρπαξαν τον χαλκό που περιείχαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης