Σύζυγος Στουρνάρα: Ζημίωσαν τρία εκατ. ευρώ το Ελληνικό Δημόσιο για να βλάψουν την οικογένειά μου

polakis_xanthos_gelia

Υποστηρίζει ότι έγινε απένταξη πράξης για πρόγραμμα ΕΣΠΑ, με σκοπό να πληγεί η εταιρεία της - Κατηγορεί για απιστία τον Πάυλο Πολάκη - Κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά

«Για να μπορούν ο υπουργός Αναπληρωτής Υγείας Παύλος Πολάκης και τα όργανά του να βλάψουν εμένα και την οικογένειά μου τέλεσαν το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος» υποστηρίζει η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου, σε ανακοίνωσή της.

Όπως αναφέρει, «έδρασαν ως μια συμμορία που ενήργησε με δόλο, με σκοπό να βλάψουν τον σύζυγό μου, Γιάννη Στουρνάρα, Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, μέσω εμού της ιδίας και ενώ γνώριζαν ότι η πράξη τους αυτή είναι κακούργημα και ζημιώνει βάναυσα το Ελληνικό Δημόσιο, εντούτοις δεν δίστασαν ούτε στιγμή να το τελέσουν. Τουναντίον μηχανορράφησαν, ραδιούργησαν, εκβίασαν προκειμένου με αριστοτεχνικό τρόπο να επιτελέσουν τον σκοπό τους, επιστρατεύοντας υπαλλήλους και στελέχη δημόσιας διοίκησης και του Υπουργείου Υγείας».

Όπως αναφέρει «αυτοπροσώπως σήμερα κατήγγειλα το αδίκημα στην εισαγγελέα διαφθοράς κυρία Ελένη Τουλουπάκη. Κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά για απιστία στην υπηρεσία (άρθρ. 256 ΠΚ εν συνδ. προς άρθρ. 1 παρ.1 Ν. 1608/1950) κατά κάθε υπευθύνου και αρμοδίου για την έκδοση της Α.Π. 941/24-3-2017 Υπουργικής Απόφασης με την οποία έγινε ΑΠΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ», η οποία αποτελεί Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ με Απόφαση Ένταξης της Πράξης με αριθμό 3171/10-6-2009 και με αποτέλεσμα τη ζημία του Ελληνικού Δημοσίου με το ποσό κατ’ ελάχιστον των 2.992.821,7 ευρώ και κατά μέγιστον των 3.344.918,432 ευρώ».

Κατά την ίδια «ευθύνες για τη ζημία του Ελληνικού Δημοσίου έχουν ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας Παύλος Πολάκης, ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. και άλλοι αρμόδιοι δημόσιοι υπάλληλοι. Έχω εμπιστοσύνη ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα επιληφθεί και θα πράξει τα δέοντα.

«Θέλω να διαβεβαιώσω προς κάθε κατεύθυνση ότι θα χρησιμοποιήσω κάθε νόμιμο μέσο για να αποδοθεί δικαιοσύνη και να αποκατασταθεί η ζημία που έχω υποστεί εγώ, η οικογένειά μου και η εταιρεία μου. Έχω εμπιστοσύνη στο κράτους δικαίου και τους θεσμούς της χώρας μου» καταλήγει.

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης

Για να μπορούν ο Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας Παύλος Πολάκης και τα όργανά του να βλάψουν εμένα και την οικογένειά μου τέλεσαν το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος. Έδρασαν ως μια συμμορία που ενήργησε με δόλο, με σκοπό να βλάψουν τον σύζυγό μου, Γιάννη Στουρνάρα, Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, μέσω εμού της ιδίας και ενώ γνώριζαν ότι η πράξη τους αυτή είναι κακούργημα και ζημιώνει βάναυσα το Ελληνικό Δημόσιο, εντούτοις δεν δίστασαν ούτε στιγμή να το τελέσουν. Τουναντίον μηχανορράφησαν, ραδιούργησαν, εκβίασαν προκειμένου με αριστοτεχνικό τρόπο να επιτελέσουν τον σκοπό τους, επιστρατεύοντας υπαλλήλους και στελέχη δημόσιας διοίκησης και του Υπουργείου Υγείας.

Αυτοπροσώπως σήμερα κατήγγειλα το αδίκημα στην εισαγγελέα διαφθοράς κυρία Ελένη Τουλουπάκη. Κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά για απιστία στην υπηρεσία (άρθρ. 256 ΠΚ εν συνδ. προς άρθρ. 1 παρ.1 Ν. 1608/1950) κατά κάθε υπευθύνου και αρμοδίου για την έκδοση της Α.Π. 941/24-3-2017 Υπουργικής Απόφασης με την οποία έγινε ΑΠΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ», η οποία αποτελεί Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ με Απόφαση Ένταξης της Πράξης με αριθμό 3171/10-6-2009 και με αποτέλεσμα τη ζημία του Ελληνικού Δημοσίου με το ποσό κατ’ ελάχιστον των 2.992.821,7 ευρώ και κατά μέγιστον των 3.344.918,432 ευρώ.

Ευθύνες για τη ζημία του Ελληνικού Δημοσίου έχουν ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας Παύλος Πολάκης, ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. και άλλοι αρμόδιοι δημόσιοι υπάλληλοι. Έχω εμπιστοσύνη ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα επιληφθεί και θα πράξει τα δέοντα.
Θέλω να διαβεβαιώσω προς κάθε κατεύθυνση ότι θα χρησιμοποιήσω κάθε νόμιμο μέσο για να αποδοθεί δικαιοσύνη και να αποκατασταθεί η ζημία που έχω υποστεί εγώ, η οικογένειά μου και η εταιρεία μου. Έχω εμπιστοσύνη στο κράτους δικαίου και τους θεσμούς της χώρας μου.

ΣΧΟΛΙΑ (9)

Ελεος !!

Πού τις βρίσκετε κάτι φωτό , είναι για να τρώνε τα μικρά όλο τους το φαγητό !!!

Ηθικό πλεονέκτημα

Θα τους κάνει αέρα αφού έχουν βουλευτική ασυλία (αλητεία). Αυτά είναι σανός για τους ηλίθιους.

Γιώργος

Μπράβο κυρία Στουρνάρα. Έτσι πρέπει να κάνει ο κάθε υγιής Έλληνας σε όλους τους τομείς της οικονομικής- πολιτικής ζωής. Να αφήσουμε τους ενδοιασμούς και την αντίθεσή μας μόνο στο πληκτρολόγιο και να αρχίσουμε να ενεργούμε με τον ανάλογο τρόπο για να φύγει αυτή η συμμορία που μας καβάλησε τον σβέρκο.

.....

Ποιά ζημιά υπέστη το Ελληνικό Δημόσιο, που ειναι συνυφασμένη με ζημιά που υπέστη η ιδια και η εταιρεία της;;; Δεν τα κανει λιανά η κ. Στουρνάρα, να καταλαβαίνουμε και εμείς η αδαείς;;; Αν το Δημοσιο ζημιώθηκε περιπου 3 εκ. € η ιδια ποσό ζημιώθηκε;;; Πιστεύω οι εγκαλούμενοι οι Υπουργοί να απαντήσουν διεξοδικά και όχι με ήξεις αφήξεις και μισόλογα σαν αυτα της κ. Στουρνάρα. Εχουμε χορτάσει με μισολογολα.

ή εμείς ή αυτοί

"Απένταξη από το ΕΣΠΑ" δεν καταλαβαίνεις ελληνικά;

@

Συριζαια ειναι τι να καταλαβει....μην αναβαζεις ετσι τον πηχη.

Συριζάκιας

Αφού δεν πάνε τα λεφτά στους δικούς μας, άστα να χαθούνε. Εξάλλου δεν είναι απ' την τσέπη μας, οι κουτόφραγκοι τα δίνουνε.

Μου θύμισες το ποδόσφαιρο.

Ή ΕΜΕΊΣ Ή ΚΑΝΕΊΣ!!!! Λές να είναι τόσο αποφασισμένοι??? Αν ναι τότε είναι κάτι μεταξύ θράσους και απόγνωσης.

Αει σχολειό ρε μάστορα ....

Αν ήξερες και λίγη γραμματική σανοφάγε μου θα ήσουν αλλού κι΄ όχι με τους απλυτοψεκασμένους ...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

20595882

Η πρώτη πανσέληνος του έτους συνδυάστηκε με μια ολική έκλειψη Σελήνης, ενώ ταυτόχρονα το φεγγάρι βρισκόταν στο κοντινότερο σημείο της τροχιάς του από τη Γη (στο περίγειο) και έτσι φαινόταν πιο μεγάλο και φωτεινό, αλλά και πιο σκουροκόκκινο λόγω της έκλειψης