Ναύπακτος: Στο νοσοκομείο ανήλικοι που τράκαραν με κλεμμένο Ι.Χ.

Ναύπακτος: Στο νοσοκομείο ανήλικοι που τράκαραν με κλεμμένο Ι.Χ.

Οι τρεις φίλοι, δύο 17χρονοι και ένας 15χρονος, τραυματίστηκαν όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και το έριξε πάνω στην μεταλλική πόρτα ενός γκαράζ

ekab-eparxia
Δεν έφτανε που τραυματίστηκαν αρκετά σοβαρά τρία ανήλικα αγόρια που τράκαραν με αυτοκίνητο στην παραλία της Ψανής στη Ναύπακτο τα ξημερώματα της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Πάτρας, συνελήφθησαν κιόλας καθώς αποδείχθηκε ότι είχαν... κλέψει το όχημα!

Οι τρεις φίλοι, δύο 17χρονοι και ένας 15χρονος, τραυματίστηκαν όταν αυτός που οδηγούσε έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να εκτραπεί το αυτοκίνητο και να πέσει με δύναμη πάνω στην μεταλλική πόρτα ενός γκαράζ. Από εκεί τους παρέλαβαν ασθενοφόρα και τους μετέφεραν στην Πάτρα, όμως η έρευνα που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του τμήματος Ναυπακτίας έδειξε ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί αργά το βράδυ της Τετάρτης από τη Ναύπακτο όπου ήταν σταθμευμένο!

Μετά από αυτά, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του, ενώ σε βάρος των τριών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

Οι ίδιοι οι ανήλικοι νοσηλεύονται φρουρούμενοι, αλλά συνελήφθησαν και πέντε γονείς τους που κατηγορούνται για την παραμέληση της εποπτείας τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης