Θήβα: Συνέλαβαν Βούλγαρο που αναζητούνταν με ένταλμα

astinomia15

Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ευβοίας, που διέταξε την έκδοσή του στην Βουλγαρία

Ούτε ένα 24ωρο δεν κράτησε η αναζήτηση ενός 35χρονου Βούλγαρου βάσει του Ευρωπαϊκού Εντάλματος Σύλληψης που εξέδωσαν οι αρχές της πατρίδα του την Τετάρτη! Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τον εντόπισαν το ίδιο κιόλας βράδυ στη Θήβα και τον συνέλαβαν.

Μετά από έλεγχο των στοιχείων του 35χρονου, διαπιστώθηκε ότι είχε εκδοθεί το διωκτικό έγγραφο σε βάρος του, καθώς κατηγορούνταν για κλοπή και χρήση μέσου πληρωμής χωρίς την συγκατάθεση του κατόχου του και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ευβοίας, που διέταξε την έκδοσή του στην Βουλγαρία.

*** Στο Αίγιο, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Αιγιαλείας ένας 60χρονος Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών για αντίσταση, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους.

*** Στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 53χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για πλαστογραφία, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Κοιμισμένος

ΓΕΜΑΤΑ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης